Olivia Burton Glitter Dial Vegan Blush & Pale Gold OB16GD50

d:Olivia Burton on tunnettu ympäristön huomioimisesta, ja uuden Olivia Burton Glitter Dial Vegan Blush-Pale Gold OB16GD50 -rannekellon haaleanlila ranneke on täysin vegaaniystävällinen. Luonnollisen ilmeen viimeistelee 34 mm leveän ruusukullanvärisen teräsrungon sisään kätketty kristallikoristeltu kellotaulu. Olivia Burton -kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 37230

;
109,00 €

Olivia Burton Glitter Dial Vegan Blush & Pale Gold OB16GD50

Olivia Burton Glitter Dial Vegan Blush & Pale Gold OB16GD50

Tuotekoodi: 37230

Olivia Burton Glitter Dial Vegan Blush & Pale Gold OB16GD50 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

109,00 €

Tuotekuvaus

Olivia Burton on tunnettu ympäristön huomioimisesta, ja uuden Olivia Burton Glitter Dial Vegan Blush-Pale Gold OB16GD50 -rannekellon haaleanlila ranneke on täysin vegaaniystävällinen. Luonnollisen ilmeen viimeistelee 34 mm leveän ruusukullanvärisen teräsrungon sisään kätketty kristallikoristeltu kellotaulu. Olivia Burton -kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 37230
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Vegaani
Rannekkeen leveys 12mm
Rannekkeen pituus 140 - 195 mm
Rannekkeen väri Vaaleanpunainen
Rungon leveys 34 mm
Taulun väri Muut värit
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16GD50

Pieni hetki