Olivia Burton Lace Detail Silver Mesh OB16MV54

d:Olivia Burton Lace Detail Silver Mesh -rannekellon taulu on jo itsessään upea taideteos. Tässä mallissa kohokuvioidut kukkaset ovat saaneet kumppanikseen herkät hopeanväriset indeksit. 30 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Kokonaisuuden viimeistelee hurmaava mesh-mallinen ranneke. Tuotenumero OB16MV54. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35268

;
129,00 €

Olivia Burton Lace Detail Silver Mesh OB16MV54

Olivia Burton Lace Detail Silver Mesh OB16MV54

Tuotekoodi: 35268

Olivia Burton Lace Detail Silver Mesh OB16MV54 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

129,00 €

Tuotekuvaus

Olivia Burton Lace Detail Silver Mesh -rannekellon taulu on jo itsessään upea taideteos. Tässä mallissa kohokuvioidut kukkaset ovat saaneet kumppanikseen herkät hopeanväriset indeksit. 30 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Kokonaisuuden viimeistelee hurmaava mesh-mallinen ranneke.

Tuotenumero OB16MV54. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35268
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Hopea
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn OB16MV54

Pieni hetki