Olivia Burton Midi 3D Bee Vegan London Grey & Rose Gold OB16CS19

d:Mehiläisteemaiset Olivia Burton -kellot ovat mallistomme persoonallisimpia tuotteita! Midi 3D Bee Vegan London Grey & Rose Gold -kellon kukkakuvioinen taulu saa upean 3D-efektinsä nimenomaan sen pinnasta kohoavasta mehiläisestä. Punakullan värinen runko on 30 mm leveä ja materiaaliltaan ruostumatonta terästä. Lämminhenkisen ulkomuodon kruunaa harmaa vegaaninahasta valmistettu ranneke. Tuotenumero OB16CS19. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35276

;
107,40 €
    • Olivia Burton Midi 3D Bee Vegan London Grey & Rose Gold OB16CS19 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton Midi 3D Bee Vegan London Grey & Rose Gold OB16CS19

Olivia Burton Midi 3D Bee Vegan London Grey & Rose Gold OB16CS19

Tuotekoodi: 35276

Olivia Burton Midi 3D Bee Vegan London Grey & Rose Gold OB16CS19 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

179,00 €

107,40 €

Tuotekuvaus

Mehiläisteemaiset Olivia Burton -kellot ovat mallistomme persoonallisimpia tuotteita! Midi 3D Bee Vegan London Grey & Rose Gold -kellon kukkakuvioinen taulu saa upean 3D-efektinsä nimenomaan sen pinnasta kohoavasta mehiläisestä. Punakullan värinen runko on 30 mm leveä ja materiaaliltaan ruostumatonta terästä. Lämminhenkisen ulkomuodon kruunaa harmaa vegaaninahasta valmistettu ranneke.

Tuotenumero OB16CS19. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35276
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Muut värit
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16CS19

Pieni hetki