Olivia Burton Midi Dial Black And Rose Gold OB16MD83

d:Modernissa Olivia Burton Midi Dial Black And Rose Gold -rannekellossa on koossa kaikki klassikon ainekset. Punakullan värisessä 30 mm rungossa on selkeä, roomalaisen indeksein varustettu kellotaulu. Runko on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Musta nahkaranneke on lisäksi kädessä erittäin mukavan tuntuinen. Tuotenumero OB16MD83. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35244

;
89,00 €
Olivia Burton Midi Dial Black And Rose Gold OB16MD83 5.00 2
    • Olivia Burton Midi Dial Black And Rose Gold OB16MD83 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton Midi Dial Black And Rose Gold OB16MD83

Olivia Burton Midi Dial Black And Rose Gold OB16MD83

Tuotekoodi: 35244

Olivia Burton Midi Dial Black And Rose Gold OB16MD83 5 2

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

89,00 €

Tuotekuvaus

Modernissa Olivia Burton Midi Dial Black And Rose Gold -rannekellossa on koossa kaikki klassikon ainekset. Punakullan värisessä 30 mm rungossa on selkeä, roomalaisen indeksein varustettu kellotaulu. Runko on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Musta nahkaranneke on lisäksi kädessä erittäin mukavan tuntuinen.

Tuotenumero OB16MD83. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35244
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Musta
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16MD83

Pieni hetki