Olivia Burton Midi Lapis Lazuli & Burgundy OB16SP10

d:Olivia Burton Midi Lapis Lazuli & Burgundy -rannekellon kukkakuvioisessa taulussa on käytetty pohjana upeaa lapislatsuli-kiveä. Kellon runko on 30 mm leveä ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ranneke puolestaan on materiaaliltaan mukavan pehmeää nahkaa. Laadukas japanilainen koneisto pitää kellon aina oikeassa ajassa. Tuotenumero OB16SP10. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35252

;
101,40 €
    • Olivia Burton Midi Lapis Lazuli & Burgundy OB16SP10 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton Midi Lapis Lazuli & Burgundy OB16SP10

Olivia Burton Midi Lapis Lazuli & Burgundy OB16SP10

Tuotekoodi: 35252

Olivia Burton Midi Lapis Lazuli & Burgundy OB16SP10 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

169,00 €

101,40 €

Tuotekuvaus

Olivia Burton Midi Lapis Lazuli & Burgundy -rannekellon kukkakuvioisessa taulussa on käytetty pohjana upeaa lapislatsuli-kiveä. Kellon runko on 30 mm leveä ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ranneke puolestaan on materiaaliltaan mukavan pehmeää nahkaa. Laadukas japanilainen koneisto pitää kellon aina oikeassa ajassa.

Tuotenumero OB16SP10. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35252
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Sininen
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16SP10

Pieni hetki