Olivia Burton Mother of Pearl White Bracelet, Rose Gold OB16MOP03

d:Sano Hei uudelle parhaalle ystävällesi! Olivia Burton Mother of Pearl White Bracelet, Rose Gold -rannekello on ylivertainen kumppani tyylitietoiselle naiselle. Punakullan värisessä 38 mm rungossa on helmiäispintainen kellotaulu, jota kiertävät kauniit roomalaiset indeksit. Kello on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Tuotenumero OB16MOP03. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35248

;
82,80 €
    • Olivia Burton Mother of Pearl White Bracelet, Rose Gold OB16MOP03 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton Mother of Pearl White Bracelet, Rose Gold OB16MOP03

Olivia Burton Mother of Pearl White Bracelet, Rose Gold OB16MOP03

Tuotekoodi: 35248

Olivia Burton Mother of Pearl White Bracelet, Rose Gold OB16MOP03 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

138,00 €

82,80 €

Tuotekuvaus

Sano Hei uudelle parhaalle ystävällesi! Olivia Burton Mother of Pearl White Bracelet, Rose Gold -rannekello on ylivertainen kumppani tyylitietoiselle naiselle. Punakullan värisessä 38 mm rungossa on helmiäispintainen kellotaulu, jota kiertävät kauniit roomalaiset indeksit. Kello on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto.

Tuotenumero OB16MOP03. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35248
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Helmiäinen
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16MOP03

Pieni hetki