Olivia Burton Pretty Blossom 3D Butterfly Vegan Rose & Gold OB16EG125

d:Perhosteemaiset Olivia Burton -kellot ovat ehdottomasti mallistomme säväyttävimpiä tuotteita! Pretty Blossom 3D Butterfly Vegan Rose & Gold -kellon tauluun luo syvyyden tuntua sen pinnasta kohoava kookas perhonen. Tässä mallissa runko on 30 mm leveä ja materiaaliltaan ruostumatonta terästä. Hehkeän kokonaisuuden kruunaa vaaleanpunainen vegaaninahasta valmistettu ranneke. Tuotenumero OB16EG125. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35296

;
179,00 €

Olivia Burton Pretty Blossom 3D Butterfly Vegan Rose & Gold OB16EG125

Olivia Burton Pretty Blossom 3D Butterfly Vegan Rose & Gold OB16EG125

Tuotekoodi: 35296

Olivia Burton Pretty Blossom 3D Butterfly Vegan Rose & Gold OB16EG125 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

179,00 €

Tuotekuvaus

Perhosteemaiset Olivia Burton -kellot ovat ehdottomasti mallistomme säväyttävimpiä tuotteita! Pretty Blossom 3D Butterfly Vegan Rose & Gold -kellon tauluun luo syvyyden tuntua sen pinnasta kohoava kookas perhonen. Tässä mallissa runko on 30 mm leveä ja materiaaliltaan ruostumatonta terästä. Hehkeän kokonaisuuden kruunaa vaaleanpunainen vegaaninahasta valmistettu ranneke.

Tuotenumero OB16EG125. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35296
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Vaaleanpunainen
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Muut värit
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16EG125

Pieni hetki