Olivia Burton Queen Bee Gold Mesh OB16AM138

d:Olivia Burton Queen Bee Gold Mesh OB16AM138 -rannekellossa on simppeli valkoinen kellotaulu, jonka ylälaidassa pörrää valoisuutta ja yhteisöllisyyttä symboloiva pieni mehiläinen. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen pinta on kauniin kullanvärinen. Saatavilla myös hopean ja punakullan sävyissä. Mesh-ranneke kruunaa kokonaisuuden ja tuntuu myös ihoa vasten todella mukavalta. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35256

;
199,00 €
    • Olivia Burton Queen Bee Gold Mesh OB16AM138 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton Queen Bee Gold Mesh OB16AM138

Olivia Burton Queen Bee Gold Mesh OB16AM138

Tuotekoodi: 35256

Olivia Burton Queen Bee Gold Mesh OB16AM138 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

199,00 €

Tuotekuvaus

Olivia Burton Queen Bee Gold Mesh OB16AM138 -rannekellossa on simppeli valkoinen kellotaulu, jonka ylälaidassa pörrää valoisuutta ja yhteisöllisyyttä symboloiva pieni mehiläinen. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen pinta on kauniin kullanvärinen. Saatavilla myös hopean ja punakullan sävyissä. Mesh-ranneke kruunaa kokonaisuuden ja tuntuu myös ihoa vasten todella mukavalta.

Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35256
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Kulta
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Valkoinen
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16AM138

Pieni hetki