Olivia Burton Rainbow Bee Demi Chalk Blue & Rose Gold OB16RB12

d:Olivia Burton Rainbow Bee Demi Chalk Blue & Rose Gold -rannekellossa on simppeli valkoinen kellotaulu, jonka ylälaidassa pörrää valoisuutta ja yhteisöllisyyttä symboloiva pieni mehiläinen. 34 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen pinta on kauniin punakullanvärinen. Raikkaita sävyjä kelloon tuovat myös upeat Swarovski-kristallit. Kokonaisuuden kruunaa vaaleansininen nahkaranneke. Tuotenumero OB16RB12. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35264

;
169,00 €
    • Olivia Burton Rainbow Bee Demi Chalk Blue & Rose Gold OB16RB12 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton Rainbow Bee Demi Chalk Blue & Rose Gold OB16RB12

Olivia Burton Rainbow Bee Demi Chalk Blue & Rose Gold OB16RB12

Tuotekoodi: 35264

Olivia Burton Rainbow Bee Demi Chalk Blue & Rose Gold OB16RB12 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

169,00 €

Tuotekuvaus

Olivia Burton Rainbow Bee Demi Chalk Blue & Rose Gold -rannekellossa on simppeli valkoinen kellotaulu, jonka ylälaidassa pörrää valoisuutta ja yhteisöllisyyttä symboloiva pieni mehiläinen. 34 mm leveä runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen pinta on kauniin punakullanvärinen. Raikkaita sävyjä kelloon tuovat myös upeat Swarovski-kristallit. Kokonaisuuden kruunaa vaaleansininen nahkaranneke.

Tuotenumero OB16RB12. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35264
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Sininen
Rungon leveys 34 mm
Taulun väri Valkoinen
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16RB12

Pieni hetki