Olivia Burton Rainbow Bee Demi Silver Boucle Mesh OB16RB10

d:Olivia Burton Rainbow Bee Demi Silver Boucle Mesh -rannekellossa on simppeli valkoinen kellotaulu, jonka ylälaidassa pörrää valoisuutta ja yhteisöllisyyttä symboloiva pieni mehiläinen. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen pinta on kauniin hopeanvärinen. Raikkaita sävyjä kelloon tuovat myös upeat Swarovski-kristallit. Tässä mallissa on 34 mm leveä runko ja tyylikäs mesh-ranneke. Tuotenumero OB16RB10. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35262

;
199,00 €

Olivia Burton Rainbow Bee Demi Silver Boucle Mesh OB16RB10

Olivia Burton Rainbow Bee Demi Silver Boucle Mesh OB16RB10

Tuotekoodi: 35262

Olivia Burton Rainbow Bee Demi Silver Boucle Mesh OB16RB10 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

199,00 €

Tuotekuvaus

Olivia Burton Rainbow Bee Demi Silver Boucle Mesh -rannekellossa on simppeli valkoinen kellotaulu, jonka ylälaidassa pörrää valoisuutta ja yhteisöllisyyttä symboloiva pieni mehiläinen. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen pinta on kauniin hopeanvärinen. Raikkaita sävyjä kelloon tuovat myös upeat Swarovski-kristallit. Tässä mallissa on 34 mm leveä runko ja tyylikäs mesh-ranneke.

Tuotenumero OB16RB10. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35262
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 34 mm
Taulun väri Valkoinen
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn OB16RB10

Pieni hetki