Olivia Burton Semi Precious Blossom & Rose Gold OB16SP03

d:Olivia Burton Semi Precious Blossom & Rose Gold -rannekello kantaa mukanaan rauhallista ja positiivista energiaa. 38 mm leveässä rungossa on punertavasta kvartsikivestä valmistettu kellotaulu, jonka reunoja kiertävät hillityt roomalaiset indeksit. Kvartsikiven muodoista johtuen jokainen sarjan kellotaulu on täysin uniikki! Runko on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Vaaleanpunainen nahkaranneke on lisäksi kädessä erittäin mukavan tuntuinen. Tuotenumero OB16SP03. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35251

;
189,00 €
Olivia Burton Semi Precious Blossom & Rose Gold OB16SP03 5 2
    • Olivia Burton Semi Precious Blossom & Rose Gold OB16SP03 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton Semi Precious Blossom & Rose Gold OB16SP03

Olivia Burton Semi Precious Blossom & Rose Gold OB16SP03

Tuotekoodi: 35251

Olivia Burton Semi Precious Blossom & Rose Gold OB16SP03 5 2

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

189,00 €

Tuotekuvaus

Olivia Burton Semi Precious Blossom & Rose Gold -rannekello kantaa mukanaan rauhallista ja positiivista energiaa. 38 mm leveässä rungossa on punertavasta kvartsikivestä valmistettu kellotaulu, jonka reunoja kiertävät hillityt roomalaiset indeksit. Kvartsikiven muodoista johtuen jokainen sarjan kellotaulu on täysin uniikki! Runko on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Vaaleanpunainen nahkaranneke on lisäksi kädessä erittäin mukavan tuntuinen.

Tuotenumero OB16SP03. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35251
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Vaaleanpunainen
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Muut värit
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16SP03

Pieni hetki