Olivia Burton Sunlight Florals Vegan Nude & Gold OB16EG118

d:Olivia Burton Sunlight Florals Vegan Nude & Gold on äitienpäivän ihastuttavin kellomalli! Tätä kukkakuvioitua suosikkilahjaa on saatavilla vain rajoitettu erä, joten poimi omasi nopeasti! Kullanvärinen 34 mm runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen sisällä hyörii laadukas japanilainen koneisto. Nuden sävyisessä rannekkeessa on käyetty materiaalina miellyttävän tuntuista vegaaninahkaa. Tuotenumero OB16EG118. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35294

;
119,00 €
Olivia Burton Sunlight Florals Vegan Nude & Gold OB16EG118 5 1
    • Olivia Burton Sunlight Florals Vegan Nude & Gold OB16EG118 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton Sunlight Florals Vegan Nude & Gold OB16EG118

Olivia Burton Sunlight Florals Vegan Nude & Gold OB16EG118

Tuotekoodi: 35294

Olivia Burton Sunlight Florals Vegan Nude & Gold OB16EG118 5 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

119,00 €

Tuotekuvaus

Olivia Burton Sunlight Florals Vegan Nude & Gold on äitienpäivän ihastuttavin kellomalli! Tätä kukkakuvioitua suosikkilahjaa on saatavilla vain rajoitettu erä, joten poimi omasi nopeasti! Kullanvärinen 34 mm runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen sisällä hyörii laadukas japanilainen koneisto. Nuden sävyisessä rannekkeessa on käyetty materiaalina miellyttävän tuntuista vegaaninahkaa.

Tuotenumero OB16EG118. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35294
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon leveys 34 mm
Taulun väri Muut värit
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16EG118

Pieni hetki