Olivia Burton Twilight Midi Dial Watch with Grey Mother-Of-Pearl OB16TW04

d:Twilight-sarja tuo uutta ilmettä Olivia Burton -kellojen perinteisempiin kukkakuoseihin. Helmiäistauluinen Midi Dial Watch with Grey Mother-Of-Pearl OB16TW04 on upea yhdistelmä tummia värisävyjä ja naisellista eleganssia. Kellon runko on 30 mm leveä ja materiaaliltaan harmaaksi pinnoitettua ruostumatonta terästä. Ranneke on tyylitelty pehmeästä, vaaleanpunaisesta nahasta. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35303

;
99,00 €

Olivia Burton Twilight Midi Dial Watch with Grey Mother-Of-Pearl OB16TW04

Olivia Burton Twilight Midi Dial Watch with Grey Mother-Of-Pearl OB16TW04

Tuotekoodi: 35303

Olivia Burton Twilight Midi Dial Watch with Grey Mother-Of-Pearl OB16TW04 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

99,00 €

Tuotekuvaus

Twilight-sarja tuo uutta ilmettä Olivia Burton -kellojen perinteisempiin kukkakuoseihin. Helmiäistauluinen Midi Dial Watch with Grey Mother-Of-Pearl OB16TW04 on upea yhdistelmä tummia värisävyjä ja naisellista eleganssia. Kellon runko on 30 mm leveä ja materiaaliltaan harmaaksi pinnoitettua ruostumatonta terästä. Ranneke on tyylitelty pehmeästä, vaaleanpunaisesta nahasta.

Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35303
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Vaaleanpunainen
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Helmiäinen
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn OB16TW04

Pieni hetki