Olivia Burton Twilight Sunray Big Dial OB16TW05

d:Twilight-sarja tuo uutta ilmettä Olivia Burton -kellojen perinteisempiin kukkakuoseihin. Sunray Big Dial OB16TW05 on upea yhdistelmä tummia värisävyjä ja naisellista eleganssia. Kellon runko on 38 mm leveä ja materiaaliltaan ruostumatonta terästä. Harmaa ranneke on valmistettu nahasta ja sen tuntuma ihoa vasten on täysin vertaansa vailla! Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35304

;
119,00 €
    • Olivia Burton Twilight Sunray Big Dial OB16TW05 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton Twilight Sunray Big Dial OB16TW05

Olivia Burton Twilight Sunray Big Dial OB16TW05

Tuotekoodi: 35304

Olivia Burton Twilight Sunray Big Dial OB16TW05 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

119,00 €

Tuotekuvaus

Twilight-sarja tuo uutta ilmettä Olivia Burton -kellojen perinteisempiin kukkakuoseihin. Sunray Big Dial OB16TW05 on upea yhdistelmä tummia värisävyjä ja naisellista eleganssia. Kellon runko on 38 mm leveä ja materiaaliltaan ruostumatonta terästä. Harmaa ranneke on valmistettu nahasta ja sen tuntuma ihoa vasten on täysin vertaansa vailla!

Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35304
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Muut värit
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn OB16TW05

Pieni hetki