Olivia Burton Watercolour Florals Grey & Rose Gold OB16PP43

d:Mehiläisteemaiset Olivia Burton -kellot ovat mallistomme persoonallisimpia tuotteita! Watercolour Florals Grey & Rose Gold -kellon kukallinen kellotaulu saa upean 3D-efektinsä nimenomaan sen pinnasta kohoavasta mehiläisestä. Tässä mallissa runko on 30 mm leveä ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Harmahtava ranneke on materiaaliltaan mukavan pehmeää nahkaa. Tuotenumero OB16PP43. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35280

;
179,00 €
    • Olivia Burton Watercolour Florals Grey & Rose Gold OB16PP43 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton Watercolour Florals Grey & Rose Gold OB16PP43

Olivia Burton Watercolour Florals Grey & Rose Gold OB16PP43

Tuotekoodi: 35280

Olivia Burton Watercolour Florals Grey & Rose Gold OB16PP43 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

179,00 €

Tuotekuvaus

Mehiläisteemaiset Olivia Burton -kellot ovat mallistomme persoonallisimpia tuotteita! Watercolour Florals Grey & Rose Gold -kellon kukallinen kellotaulu saa upean 3D-efektinsä nimenomaan sen pinnasta kohoavasta mehiläisestä. Tässä mallissa runko on 30 mm leveä ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Harmahtava ranneke on materiaaliltaan mukavan pehmeää nahkaa.

Tuotenumero OB16PP43. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35280
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Muut värit
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16PP43

Pieni hetki