Olivia Burton White Dial Rose Gold & Silver Mesh OB16BD97

d:Modernissa Olivia Burton White Dial Rose Gold & Silver Mesh -rannekellossa on koossa kaikki klassikon ainekset. 38 mm leveässä rungossa on rauhallinen valkea kellotaulu, jota kiertävät tyylikkäät roomalaiset indeksit. Kello on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Hopeanvärinen mesh-ranneke on lisäksi kädessä erittäin mukavan tuntuinen. Tuotenumero OB16BD97. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35241

;
109,00 €

Olivia Burton White Dial Rose Gold & Silver Mesh OB16BD97

Olivia Burton White Dial Rose Gold & Silver Mesh OB16BD97

Tuotekoodi: 35241

Olivia Burton White Dial Rose Gold & Silver Mesh OB16BD97 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

109,00 €

Tuotekuvaus

Modernissa Olivia Burton White Dial Rose Gold & Silver Mesh -rannekellossa on koossa kaikki klassikon ainekset. 38 mm leveässä rungossa on rauhallinen valkea kellotaulu, jota kiertävät tyylikkäät roomalaiset indeksit. Kello on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Hopeanvärinen mesh-ranneke on lisäksi kädessä erittäin mukavan tuntuinen.

Tuotenumero OB16BD97. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35241
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen pituus 145 - 200 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 38 mm
Taulun väri Valkoinen
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn OB16BD97

Pieni hetki