Olivia Burton Wonderland Bracelet, Rose Gold OB16WD70

d:Sano Hei uudelle parhaalle ystävällesi! Satumainen Olivia Burton Wonderland Bracelet, Rose Gold -rannekello on ihastuttava kumppani tyylitietoiselle naiselle. Punakullan värisessä 30 mm rungossa on rauhallinen valkea kellotaulu, jota kiertävät kauniit roomalaiset indeksit. Kello on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Tuotenumero OB16WD70. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35274

;
129,00 €
Olivia Burton Wonderland Bracelet, Rose Gold OB16WD70 5 1
    • Olivia Burton Wonderland Bracelet, Rose Gold OB16WD70 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Olivia Burton Wonderland Bracelet, Rose Gold OB16WD70

Olivia Burton Wonderland Bracelet, Rose Gold OB16WD70

Tuotekoodi: 35274

Olivia Burton Wonderland Bracelet, Rose Gold OB16WD70 5 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

129,00 €

Tuotekuvaus

Sano Hei uudelle parhaalle ystävällesi! Satumainen Olivia Burton Wonderland Bracelet, Rose Gold -rannekello on ihastuttava kumppani tyylitietoiselle naiselle. Punakullan värisessä 30 mm rungossa on rauhallinen valkea kellotaulu, jota kiertävät kauniit roomalaiset indeksit. Kello on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto.

Tuotenumero OB16WD70. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35274
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Valkoinen
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16WD70

Pieni hetki