Olivia Burton Wonderland London Grey & Rose Gold OB16WD63

d:Sano Hei uudelle parhaalle ystävällesi! Satumainen Olivia Burton Wonderland London Grey & Rose Gold -rannekello on ihastuttava kumppani tyylitietoiselle naiselle. Punakullan värisessä 30 mm rungossa on rauhallinen valkea kellotaulu, jota kiertävät kauniit roomalaiset indeksit. Runko on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Harmaa nahkaranneke on lisäksi kädessä erittäin mukavan tuntuinen. Tuotenumero OB16WD63. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35275

;
99,00 €

Olivia Burton Wonderland London Grey & Rose Gold OB16WD63

Olivia Burton Wonderland London Grey & Rose Gold OB16WD63

Tuotekoodi: 35275

Olivia Burton Wonderland London Grey & Rose Gold OB16WD63 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

99,00 €

Tuotekuvaus

Sano Hei uudelle parhaalle ystävällesi! Satumainen Olivia Burton Wonderland London Grey & Rose Gold -rannekello on ihastuttava kumppani tyylitietoiselle naiselle. Punakullan värisessä 30 mm rungossa on rauhallinen valkea kellotaulu, jota kiertävät kauniit roomalaiset indeksit. Runko on materiaaliltaan ruostumatonta terästä ja sen sisältä löytyy laadukas japanilainen koneisto. Harmaa nahkaranneke on lisäksi kädessä erittäin mukavan tuntuinen.

Tuotenumero OB16WD63. Kaikille Olivia Burton -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35275
Brändi Olivia Burton
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 30 mm
Taulun väri Valkoinen
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn OB16WD63

Pieni hetki