Pandora Disney Shimmering Minnie Portrait 797496CZS lukkopala

d:Pandoran Disney -mallistoon on ikuistettu rakastetuimmat piirroshahmot vuosien varrelta. Shimmering Minnie Portrait 797496CZS -lukkopalassa poseeraa itse Minni Hiiri. Hopeasta valmistetun palan pinnalla hehkuvat kirkkaat ja vaaleanpunaiset zirkoniat. Hanki Minnin seuraksi myös valloittava Mikki -lukkopala! Lukkopalan voi pujottaa normaalisti koruun tai sen voi asettaa ja lukita paikalleen korussa olevien kierteiden päälle. Tällä tavoin koruun ei jää "tyhjiä" kohtia. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Sku: 32995

;
59,30 €
Pandora Disney Shimmering Minnie Portrait 797496CZS lukkopala 4 3
-25%

Pandora Disney Shimmering Minnie Portrait 797496CZS lukkopala

Pandora Disney Shimmering Minnie Portrait 797496CZS lukkopala

Tuotekoodi: 32995

Pandora Disney Shimmering Minnie Portrait 797496CZS lukkopala 4 3

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

79,00 €

59,30 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Pandoran Disney -mallistoon on ikuistettu rakastetuimmat piirroshahmot vuosien varrelta. Shimmering Minnie Portrait 797496CZS -lukkopalassa poseeraa itse Minni Hiiri. Hopeasta valmistetun palan pinnalla hehkuvat kirkkaat ja vaaleanpunaiset zirkoniat. Hanki Minnin seuraksi myös valloittava Mikki -lukkopala! Lukkopalan voi pujottaa normaalisti koruun tai sen voi asettaa ja lukita paikalleen korussa olevien kierteiden päälle. Tällä tavoin koruun ei jää "tyhjiä" kohtia.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora -koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut niin suuren suosion maailmalla. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32995
Brändi Pandora
Teema Kivelliset
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Helat ja charmit
Materiaali Hopea
Mallisto Disney, Hopea hela, Lukkopalat
Teema Eläimet ja luonto, Kivelliset, Muut
Väri Hopea, Vaaleanpunainen
Takuu 2 vuotta
mpn 797496CZS

Pieni hetki