Pandora Moments rannekoru 597953CZ Silver

d:Moments-rannekoru 597953CZ kuuluu rakastettuun Pandora Icons & Classics -tuoteperheeseen. Koru on valmistettu sterling-hopeasta ja koristeltu pienillä, kirkkailla zirkoniakivillä. Kyytiin voit kerätä mieleisiäsi heloja Pandoran monipuolisesta valikoimasta. Liukuvan lukitusmekanisminsa ansiosta korun kokoa voi aina hienosäätää, vaikka alkuperäinen kokovalinta ei osuisikaan aivan nappiin. Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut maailmalla valtaisan suosion. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Sku: 33964

;
44,30 €
-25%

Pandora Moments rannekoru 597953CZ Silver

Pandora Moments rannekoru 597953CZ Silver

Tuotekoodi: 33964

Pandora Moments rannekoru 597953CZ Silver 0 0

Varastossa (Määrä: 2) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

59,00 €

44,30 €

Tuotekuvaus

Moments-rannekoru 597953CZ kuuluu rakastettuun Pandora Icons & Classics -tuoteperheeseen. Koru on valmistettu sterling-hopeasta ja koristeltu pienillä, kirkkailla zirkoniakivillä. Kyytiin voit kerätä mieleisiäsi heloja Pandoran monipuolisesta valikoimasta. Liukuvan lukitusmekanisminsa ansiosta korun kokoa voi aina hienosäätää, vaikka alkuperäinen kokovalinta ei osuisikaan aivan nappiin.

Helat pujotetaan Pandora kaula- tai rannekoruun siten, että koru kulkee palan lävitse. Näin voit koota itsellesi upean ja uniikin korun, jonka mukana kulkevat parhaimmat muistosi vuosien varrelta. Pandora-koru on siis hyvin henkilökohtainen eikä olekaan ihme, että se on saavuttanut maailmalla valtaisan suosion. Kaikki korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä lahjapakkauksessa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33964
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Rannekorut
Materiaali Hopea
Mallisto Keräilyrannekorut
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 597953CZ

Pieni hetki