Pandora rannekoru, pavésydän hopea 590727CZ

d:Pandora rannekoru, pavésydän hopea 590727CZ on kaunis uutuus Pandoran keräilykorusarjan perustaan. Rannekorusta on tarkoitus muodostaa oman näköinen kokonaisuus heloilla. Verkkokaupastamme löytyy monipuolinen valikoima Pandoran upeita heloja monenlaiseen makuun. Helojen teemat koostuvat esimerkiksi hauskoista hahmoista, symboleista ja säihkyvistä kivistä. Rannekoru on valmistettu hopeasta ja korussa on suloinen sydämen muotoinen lukko jota koristavat säihkyvät  zirkonia koristekivet.Rannekorun pituutta valittaessa kannattaa ottaa huomioon, että tarkoituksena on tosiaan kerätä erilaisia heloja siihen. Helat kierretään ketjuun siten että ketju kulkee niiden lävitse. Korussa on neljä kierrepalaa, joiden väliin helat lukkiutuvat eivätkä pääse putoamaan itsellään. Kokoa itsellesi upea ja uniikki Pandora koru, jonka mukana kannat muistojasi helojen muodossa.

Sku: 20120

;
59,30 €
-25%

Pandora rannekoru, pavésydän hopea 590727CZ

Pandora rannekoru, pavésydän hopea 590727CZ

Tuotekoodi: 20120

Pandora rannekoru, pavésydän hopea 590727CZ 0 0

Varastossa (Määrä: 3) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

79,00 €

59,30 €

Tuotekuvaus

Pandora rannekoru, pavésydän hopea 590727CZ on kaunis uutuus Pandoran keräilykorusarjan perustaan. Rannekorusta on tarkoitus muodostaa oman näköinen kokonaisuus heloilla. Verkkokaupastamme löytyy monipuolinen valikoima Pandoran upeita heloja monenlaiseen makuun. Helojen teemat koostuvat esimerkiksi hauskoista hahmoista, symboleista ja säihkyvistä kivistä. Rannekoru on valmistettu hopeasta ja korussa on suloinen sydämen muotoinen lukko jota koristavat säihkyvät  zirkonia koristekivet.

Rannekorun pituutta valittaessa kannattaa ottaa huomioon, että tarkoituksena on tosiaan kerätä erilaisia heloja siihen. Helat kierretään ketjuun siten että ketju kulkee niiden lävitse. Korussa on neljä kierrepalaa, joiden väliin helat lukkiutuvat eivätkä pääse putoamaan itsellään. Kokoa itsellesi upea ja uniikki Pandora koru, jonka mukana kannat muistojasi helojen muodossa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 20120
Brändi Pandora
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Zirkonia
Korun tyyppi Rannekorut
Materiaali Hopea
Mallisto Keräilyrannekorut
Teema Kivettömät, Rakkaus ja sydämet
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki