Paul Hewitt Phrep Anchor Rannekoru Navy Blue PH-PH-L-M-N

d:Tässä tummansinisessä rannekorussa on käytetty punottua nahkaa taidokkaasti ja yhdistetty koru messingistä valmistettuun ankkuriin, joka toimii kiinnikkeenä. Ankkuri toimii yksityiskohtana, joka jää mieleen ja messinki antaa oman tyylinsä koruun. Helppokäyttöinen ja kevyt koru sopii rentoon olemiseen ja niin miehille kuin naisillekin. Käy katsomassa myös muut Paul Hewitt korut sekä rannekellovalikoimamme. Saat kaikki Paul Hewitt tuotteet 1-2 arkipäivässä ilmaisella toimituksella. Tuotteen oikea nimi: Paul Hewitt Leather Phrep Anchor Bracelet Navy Blue Saatavilla olevat koot:L - 19cm / tuotetunnus: ph-ph-l-m-n-lXXL - 21cm / tuotetunnus: ph-ph-l-m-n-xxl

Sku: 16175

;
37,40 €
-25%

Paul Hewitt Phrep Anchor Rannekoru Navy Blue PH-PH-L-M-N

Paul Hewitt Phrep Anchor Rannekoru Navy Blue PH-PH-L-M-N

Tuotekoodi: 16175

Paul Hewitt Phrep Anchor Rannekoru Navy Blue PH-PH-L-M-N 0 0

Väliaikaisesti loppu

49,90 €

37,40 €

Tuotekuvaus

Tässä tummansinisessä rannekorussa on käytetty punottua nahkaa taidokkaasti ja yhdistetty koru messingistä valmistettuun ankkuriin, joka toimii kiinnikkeenä. Ankkuri toimii yksityiskohtana, joka jää mieleen ja messinki antaa oman tyylinsä koruun. Helppokäyttöinen ja kevyt koru sopii rentoon olemiseen ja niin miehille kuin naisillekin. 

Käy katsomassa myös muut Paul Hewitt korut sekä rannekellovalikoimamme. Saat kaikki Paul Hewitt tuotteet 1-2 arkipäivässä ilmaisella toimituksella.

Tuotteen oikea nimi: Paul Hewitt Leather Phrep Anchor Bracelet Navy Blue

Saatavilla olevat koot:

  • L - 19cm / tuotetunnus: ph-ph-l-m-n-l
  • XXL - 21cm / tuotetunnus: ph-ph-l-m-n-xxl

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16175
Brändi Paul Hewitt
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Rannekorut
Materiaali Nahka
Väri Sininen
mpn PH-PH-L-M-N

Pieni hetki