Paul Hewitt PHREP Lite rannekoru PH-PHL-L-S-W White/Silver

d:Paul Hewittin trendikäs PHREP -mallisto on saanut innoituksensa matkustamisesta ja merellä liikkumisesta. PHREP on lyhenne suunnittelijansa nimikirjaimista ja englanninkielen sanasta "preppy", joka tarkoittaa huoliteltua, merellistä pukeutumista yhditettynä värikkäisiin asusteisiin ja yksityiskohtiin. Juuri kyseiseen tyylisuuntaan tämä nuorekkaan valkoinen rannekoru sopiikin täydellisesti. Nahasta punotun rannekkeen ja teräksiset kiinnikkeet kruunaa korun päästä löytyvä ankkuri, jolla myös koko komeus ranteen ympärille kiinnitetään. Saatavilla useita värivaihtoehtoja. Kaikki Paul Hewitt -korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa postikuluitta. Tuotenumero PH-PHL-L-S-W.

Sku: 33360

;
33,70 €
-25%

Paul Hewitt PHREP Lite rannekoru PH-PHL-L-S-W White/Silver

Paul Hewitt PHREP Lite rannekoru PH-PHL-L-S-W White/Silver

Tuotekoodi: 33360

Paul Hewitt PHREP Lite rannekoru PH-PHL-L-S-W White/Silver 0 0

Varastossa (Määrä: 2) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

44,90 €

33,70 €

Tuotekuvaus

Paul Hewittin trendikäs PHREP -mallisto on saanut innoituksensa matkustamisesta ja merellä liikkumisesta. PHREP on lyhenne suunnittelijansa nimikirjaimista ja englanninkielen sanasta "preppy", joka tarkoittaa huoliteltua, merellistä pukeutumista yhditettynä värikkäisiin asusteisiin ja yksityiskohtiin. Juuri kyseiseen tyylisuuntaan tämä nuorekkaan valkoinen rannekoru sopiikin täydellisesti. Nahasta punotun rannekkeen ja teräksiset kiinnikkeet kruunaa korun päästä löytyvä ankkuri, jolla myös koko komeus ranteen ympärille kiinnitetään.

Saatavilla useita värivaihtoehtoja. Kaikki Paul Hewitt -korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa postikuluitta. Tuotenumero PH-PHL-L-S-W.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33360
Brändi Paul Hewitt
Teema Kivettömät
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Rannekorut
Materiaali Nahka
Väri Hopea, Valkoinen
mpn PH-PHL-L-S-W

Pieni hetki