Paul Hewitt Sailor Line Gold 36mm White Sand Grey-White PH-SA-G-Sm-W-GrW-20S

d:Paul Hewitt Sailor line -mallistosta löytyy harmaa-valkoraitaisella kangasrannekkeella varustettu PH-SA-G-SM-W-GRW-20S rannekello. Kellon runko on valmisetttu ruostumattomasta teräksestä ja päällystetty kullan värillä. Runko on leveydeltään 36mm. Lähes naarmuuntumaton safiirilasi, tekee kellotaulusta lähes särkymättömän. Paul Hewitt Sailor line -sarja on yhtenäistetty tietyillä yksityiskohdilla kuten esimerkiksi numeron 6. paikalla komeileva ankkuri aiheeseen liittyen. Kaikissa Sailor Line kellossa on RONDA -koneisto. Tämä kello muotoutuu loistavasti ranteeseen ja 20mm levyisessä rannekkeessa on kiinnitysosa, josta saa helposti itse säädettyä rannekkeen pituutta kotikonstein.Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden virallinen takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Valitettavasti Paul Hewitt Sailor Line -kellomallistoon ei pysty tekemään kaiverrusta, koska takakannessa on suuri Paul Hewitt -logo.Tuotteen tarkka nimi: PAUL HEWITT Sailor Line Watch Gold White Sand Grey-White PH-SA-G-Sm-W-GrW-20S

Sku: 16580

;
118,00 €
-15%

Paul Hewitt Sailor Line Gold 36mm White Sand Grey-White PH-SA-G-Sm-W-GrW-20S

Paul Hewitt Sailor Line Gold 36mm White Sand Grey-White PH-SA-G-Sm-W-GrW-20S

Tuotekoodi: 16580

Paul Hewitt Sailor Line Gold 36mm White Sand Grey-White PH-SA-G-Sm-W-GrW-20S 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

139,00 €

118,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Paul Hewitt Sailor line -mallistosta löytyy harmaa-valkoraitaisella kangasrannekkeella varustettu PH-SA-G-SM-W-GRW-20S rannekello. Kellon runko on valmisetttu ruostumattomasta teräksestä ja päällystetty kullan värillä. Runko on leveydeltään 36mm. Lähes naarmuuntumaton safiirilasi, tekee kellotaulusta lähes särkymättömän. Paul Hewitt Sailor line -sarja on yhtenäistetty tietyillä yksityiskohdilla kuten esimerkiksi numeron 6. paikalla komeileva ankkuri aiheeseen liittyen. Kaikissa Sailor Line kellossa on RONDA -koneisto. Tämä kello muotoutuu loistavasti ranteeseen ja 20mm levyisessä rannekkeessa on kiinnitysosa, josta saa helposti itse säädettyä rannekkeen pituutta kotikonstein.

Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden virallinen takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Valitettavasti Paul Hewitt Sailor Line -kellomallistoon ei pysty tekemään kaiverrusta, koska takakannessa on suuri Paul Hewitt -logo.

Tuotteen tarkka nimi: PAUL HEWITT Sailor Line Watch Gold White Sand Grey-White PH-SA-G-Sm-W-GrW-20S

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16580
Brändi Paul Hewitt
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kangas / Nylon
Rannekkeen väri Monivärinen
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Kulta
Väri Harmaa, Kulta, Valkoinen
Takuu 2 vuotta
mpn PH-SA-G-SM-W-GRW-20S

Pieni hetki