Paul Hewitt Sailor Line Modest White Sand PH-SA-S-XS-W-45S

d:Paul Hewittin Sailor Line Modest -mallisto inspiroi rauhallisella muotoilullaan. Kellotaulun maltilliset yksityiskohdat ja siro, 28 mm teräsrunko tekevät tästä kellosta loistavan vaihtoehdon jokapäiväiseen käyttöön. Naarmuilta suojaava safiirilasi ja japanilainen Miyota-koneisto ovat osoituksena myös kellon ensiluokkaisesta laadusta. Värimaailmaltaan White Sand PH-SA-S-XS-W-45S -malli on hopeinen, kauniin valkoisella kellotaululla viimeisteltynä. Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.

Sku: 33367

;
139,00 €

Paul Hewitt Sailor Line Modest White Sand PH-SA-S-XS-W-45S

Paul Hewitt Sailor Line Modest White Sand PH-SA-S-XS-W-45S

Tuotekoodi: 33367

Paul Hewitt Sailor Line Modest White Sand PH-SA-S-XS-W-45S 0 0

Väliaikaisesti loppu

139,00 €

Tuotekuvaus

Paul Hewittin Sailor Line Modest -mallisto inspiroi rauhallisella muotoilullaan. Kellotaulun maltilliset yksityiskohdat ja siro, 28 mm teräsrunko tekevät tästä kellosta loistavan vaihtoehdon jokapäiväiseen käyttöön. Naarmuilta suojaava safiirilasi ja japanilainen Miyota-koneisto ovat osoituksena myös kellon ensiluokkaisesta laadusta. Värimaailmaltaan White Sand PH-SA-S-XS-W-45S -malli on hopeinen, kauniin valkoisella kellotaululla viimeisteltynä.

Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33367
Brändi Paul Hewitt
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 12mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 28 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn PH-SA-S-XS-W-45S

Pieni hetki