Paul Hewitt Sailor Line PH-SA-R-St-B-2M

d:Myrsky ja mylväys! Paul Hewittin Sailor Line -mallisto ei hätkähdä karikkoisimpiakaan vesiä. Tämä safiirilasilla varustettu kello tuntee merenkäynnin salat kuin omat taskunsa. Tyyliltään vankkumaton Sailor Line on myös asusteena vaikuttava - punakullan värinen teräsrunko ja tummanharmaa nahkaranneke ovat keränneet vaikutteita seitsemän meren varrelta. 39 mm leveä ja 7 mm paksu runko on varsin kevytrakenteinen, mutta pitää tästä huolimatta sisällään erittäin laadukkaan RONDA-koneiston. Rannekkeella leveyttä on 20 mm. Tuotenumero PH-SA-R-St-B-2M. Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Sku: 33066

;
107,40 €
    • Paul Hewitt Sailor Line PH-SA-R-St-B-2M on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Paul Hewitt Sailor Line PH-SA-R-St-B-2M

Paul Hewitt Sailor Line PH-SA-R-St-B-2M

Tuotekoodi: 33066

Paul Hewitt Sailor Line PH-SA-R-St-B-2M 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

179,00 €

107,40 €

Tuotekuvaus

Myrsky ja mylväys! Paul Hewittin Sailor Line -mallisto ei hätkähdä karikkoisimpiakaan vesiä. Tämä safiirilasilla varustettu kello tuntee merenkäynnin salat kuin omat taskunsa. Tyyliltään vankkumaton Sailor Line on myös asusteena vaikuttava - punakullan värinen teräsrunko ja tummanharmaa nahkaranneke ovat keränneet vaikutteita seitsemän meren varrelta. 39 mm leveä ja 7 mm paksu runko on varsin kevytrakenteinen, mutta pitää tästä huolimatta sisällään erittäin laadukkaan RONDA-koneiston. Rannekkeella leveyttä on 20 mm.

Tuotenumero PH-SA-R-St-B-2M. Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33066
Brändi Paul Hewitt
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 39 mm
Taulun väri Sininen
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn PH-SA-R-St-B-2M

Pieni hetki