Paul Hewitt Sailor Line Silver 36mm White Sand Metal Silver PH-SA-S-SM-W-4S

d:Osana Paul Hewitt Sailor line -mallistoa on hopean värisellä mesh-rannekkeella varustettu PH-SA-S-SM-W-4S rannekello. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen kellotaulu on hiekan valkoinen. Tämän laivasto-henkisen rannekkellon kellotaulua suojaa lähes naarmuuntumaton safiirilasi. Sailor line -sarjassa on haluttu yhdistää kelloja tietyillä piirteillä, ja yhtenäisenä piirteenä tässä kellosarjassa on esimerkiksi numeron kuuden paikalla komeileva ankkuri. Kellossa on laadukas RONDA -koneisto, ja se on suojattu roiskevedeltä. Kellon ranneke on 20 mm ja runko 36 mm leveä. Tämä kello sopii niin miehen kuin naisenkin ranteeseen. Mesh-rannekkeessa on kiinnitysosa jota siirtämällä kellon ranneketta saa lyhennettyä kotikonstein. Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden virallinen takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Valitettavasti Paul Hewitt Sailor Line -kellomallistoon ei pysty tekemään kaiverrusta, koska takakannessa on suuri Paul Hewitt -logo.Tuotteen tarkka nimi:  PAUL HEWITT Sailor Line Watch Silver White Sand Metal Watchstrap Silver PH-SA-S-SM-W-4S. Saatavilla myös pidempirannekkeinen PH-SA-S-Sm-W-4M -malli.

Sku: 16586

;
107,40 €
    • Paul Hewitt Sailor Line Silver 36mm White Sand Metal Silver PH-SA-S-SM-W-4S on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Paul Hewitt Sailor Line Silver 36mm White Sand Metal Silver PH-SA-S-SM-W-4S

Paul Hewitt Sailor Line Silver 36mm White Sand Metal Silver PH-SA-S-SM-W-4S

Tuotekoodi: 16586

Paul Hewitt Sailor Line Silver 36mm White Sand Metal Silver PH-SA-S-SM-W-4S 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

179,00 €

107,40 €

Tuotekuvaus

Osana Paul Hewitt Sailor line -mallistoa on hopean värisellä mesh-rannekkeella varustettu PH-SA-S-SM-W-4S rannekello. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen kellotaulu on hiekan valkoinen. Tämän laivasto-henkisen rannekkellon kellotaulua suojaa lähes naarmuuntumaton safiirilasi. Sailor line -sarjassa on haluttu yhdistää kelloja tietyillä piirteillä, ja yhtenäisenä piirteenä tässä kellosarjassa on esimerkiksi numeron kuuden paikalla komeileva ankkuri. Kellossa on laadukas RONDA -koneisto, ja se on suojattu roiskevedeltä. Kellon ranneke on 20 mm ja runko 36 mm leveä. Tämä kello sopii niin miehen kuin naisenkin ranteeseen. Mesh-rannekkeessa on kiinnitysosa jota siirtämällä kellon ranneketta saa lyhennettyä kotikonstein. Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden virallinen takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Valitettavasti Paul Hewitt Sailor Line -kellomallistoon ei pysty tekemään kaiverrusta, koska takakannessa on suuri Paul Hewitt -logo.

Tuotteen tarkka nimi:  PAUL HEWITT Sailor Line Watch Silver White Sand Metal Watchstrap Silver PH-SA-S-SM-W-4S.

Saatavilla myös pidempirannekkeinen PH-SA-S-Sm-W-4M -malli.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16586
Brändi Paul Hewitt
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 140 - 185 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Hopea, Valkoinen
Takuu 2 vuotta
mpn PH-SA-S-SM-W-4S

Pieni hetki