Paul Hewitt Sailor Line Silver White Sand 36mm Metal Silver PH-SA-S-Sm-W-4M

d:Hopeinen Paul Hewitt -kello luo hienostuneen tyylin. Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu ja hopealla pinnoitettu mesh-ranneke sopii hyvin erilaisiin juhlallisuuksiin ja arkikäytössä kello pääsee oikeuksiinsa upealla muotoilullaan. Lähes naarmuuntumaton safiirilasi suojaa näyttöä ja tekee siitä lähes särkymättömän. Sailor Line -sarjassa on toinen toistaan kauniimpia kelloja ja yhtenäisinä piirteinä kellosarjassa on esimerkiksi numeron 6 paikalla komeileva ankkuri. Kellossa on pattereilla käyvä RONDA-koneisto 36 mm runko. Tämä kello sopii loistavasti naisille siron muotoilunsa ansiosta. 20 mm levyisessä rannekkeessa on kiinnitysosa joka liukuu. Tämän avulla saat säädettyä rannekkeen pituutta vaivattomasti kotikonstein. Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden virallinen takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Valitettavasti Paul Hewitt Sailor Line -kellomallistoon ei pysty tekemään kaiverrusta, koska takakannessa on suuri Paul Hewitt -logo. Tuotteen tarkka nimi: PAUL HEWITT Sailor Line Watch Silver White Sand Metal Watchstrap Silver PH-SA-S-Sm-W-4M. Saatavilla myös lyhyempirannekkeinen PH-SA-S-Sm-W-4S -malli.

Sku: 16147

;
143,00 €
    • Paul Hewitt Sailor Line Silver White Sand 36mm Metal Silver PH-SA-S-Sm-W-4M on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Paul Hewitt Sailor Line Silver White Sand 36mm Metal Silver PH-SA-S-Sm-W-4M

Paul Hewitt Sailor Line Silver White Sand 36mm Metal Silver PH-SA-S-Sm-W-4M

Tuotekoodi: 16147

Paul Hewitt Sailor Line Silver White Sand 36mm Metal Silver PH-SA-S-Sm-W-4M 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

179,00 €

143,00 €

Tuotekuvaus

Hopeinen Paul Hewitt -kello luo hienostuneen tyylin. Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu ja hopealla pinnoitettu mesh-ranneke sopii hyvin erilaisiin juhlallisuuksiin ja arkikäytössä kello pääsee oikeuksiinsa upealla muotoilullaan. Lähes naarmuuntumaton safiirilasi suojaa näyttöä ja tekee siitä lähes särkymättömän. Sailor Line -sarjassa on toinen toistaan kauniimpia kelloja ja yhtenäisinä piirteinä kellosarjassa on esimerkiksi numeron 6 paikalla komeileva ankkuri. Kellossa on pattereilla käyvä RONDA-koneisto 36 mm runko. Tämä kello sopii loistavasti naisille siron muotoilunsa ansiosta. 20 mm levyisessä rannekkeessa on kiinnitysosa joka liukuu. Tämän avulla saat säädettyä rannekkeen pituutta vaivattomasti kotikonstein.

Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden virallinen takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Valitettavasti Paul Hewitt Sailor Line -kellomallistoon ei pysty tekemään kaiverrusta, koska takakannessa on suuri Paul Hewitt -logo.

Tuotteen tarkka nimi: PAUL HEWITT Sailor Line Watch Silver White Sand Metal Watchstrap Silver PH-SA-S-Sm-W-4M.

Saatavilla myös lyhyempirannekkeinen PH-SA-S-Sm-W-4S -malli.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16147
Brändi Paul Hewitt
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Hopea, Valkoinen
Takuu 2 vuotta
mpn PH-SA-S-Sm-W-4M

Pieni hetki