Paul Hewitt Sailor Line Silver White Sand 39mm Metal Silver PH-SA-S-St-W-4M

d:Hopeinen Paul Hewitt -kello luo hienostuneen tyylin. Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu ja hopealla pinnoitettu mesh-ranneke sopii hyvin erilaisiin juhlallisuuksiin ja arkikäytössä kello pääsee oikeuksiinsa upealla muotoilullaan. Naarmuuntumaton safiirilasi suojaa näyttöä ja tekee siitä lähes särkymättömän. Sailor Line -sarjassa on toinen toistaan kauniimpia kelloja ja yhtenäisinä piirteinä kellosarjassa on esimerkiksi numeron kuusi paikalla komeileva ankkuri. Kellossa on pattereilla käyvä RONDA-koneisto ja 39 mm runko. Tämä kello sopii loistavasti miehille kuin naisillekin. 20 mm levyisessä rannekkeessa on liukuva kiinnitysosa, jonka avulla sen pituutta voi säädellä välille 14-23 cm. Säätäminen tapahtuu helposti kotikonstein. Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden virallinen takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Valitettavasti Paul Hewitt Sailor Line -kellomallistoon ei pysty tekemään kaiverrusta, koska takakannessa on suuri Paul Hewitt -logo. Tuotteen tarkka nimi: PAUL HEWITT Sailor Line Watch Silver White Sand Metal Watchstrap Silver PH-SA-S-St-W-4M.

Sku: 16146

;
134,00 €
    • Paul Hewitt Sailor Line Silver White Sand 39mm Metal Silver PH-SA-S-St-W-4M on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Paul Hewitt Sailor Line Silver White Sand 39mm Metal Silver PH-SA-S-St-W-4M

Paul Hewitt Sailor Line Silver White Sand 39mm Metal Silver PH-SA-S-St-W-4M

Tuotekoodi: 16146

Paul Hewitt Sailor Line Silver White Sand 39mm Metal Silver PH-SA-S-St-W-4M 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

179,00 €

134,00 €

Tuotekuvaus

Hopeinen Paul Hewitt -kello luo hienostuneen tyylin. Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu ja hopealla pinnoitettu mesh-ranneke sopii hyvin erilaisiin juhlallisuuksiin ja arkikäytössä kello pääsee oikeuksiinsa upealla muotoilullaan. Naarmuuntumaton safiirilasi suojaa näyttöä ja tekee siitä lähes särkymättömän. Sailor Line -sarjassa on toinen toistaan kauniimpia kelloja ja yhtenäisinä piirteinä kellosarjassa on esimerkiksi numeron kuusi paikalla komeileva ankkuri. Kellossa on pattereilla käyvä RONDA-koneisto ja 39 mm runko. Tämä kello sopii loistavasti miehille kuin naisillekin. 20 mm levyisessä rannekkeessa on liukuva kiinnitysosa, jonka avulla sen pituutta voi säädellä välille 14-23 cm. Säätäminen tapahtuu helposti kotikonstein.

Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden virallinen takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Valitettavasti Paul Hewitt Sailor Line -kellomallistoon ei pysty tekemään kaiverrusta, koska takakannessa on suuri Paul Hewitt -logo.

Tuotteen tarkka nimi: PAUL HEWITT Sailor Line Watch Silver White Sand Metal Watchstrap Silver PH-SA-S-St-W-4M.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16146
Brändi Paul Hewitt
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 39 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Hopea, Valkoinen
Takuu 2 vuotta
mpn PH-SA-S-St-W-4M

Pieni hetki