Paul Hewitt Sailor Line White Sand Gold Metal Gold 36mm PH-SA-G-Sm-W-4S

d:Paul Hewitt Sailor Line White Sand Gold Metal Gold 36mm PH-SA-G-Sm-W-4S kellossa on hopeanvärinen kellotaulu ja kullanvärinen mesh-teräsranneke. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on IP pinnoitettu kullanväriseksi. Runko on leveydeltään 36mm. Kellossa on todella hyvin naarmuuntumista kestävä safiirilasi. Paul Hewitt Sailor line -sarja on yhtenäistetty tietyillä yksityiskohdilla kuten esimerkiksi numeron 6. paikalla komeileva ankkuri aiheeseen liittyen. Kaikissa Sailor Line kellossa on RONDA paristokoneisto. Tämä kello muotoutuu loistavasti ranteeseen ja 20mm levyisessä kullanvärisesssä teräsrannekkeessa on kiinnitysosa, josta saa helposti itse säädettyä rannekkeen pituutta kotikonstein.Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden virallinen takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Valitettavasti Paul Hewitt Sailor Line -kellomallistoon ei pysty tekemään kaiverrusta, koska takakannessa on suuri Paul Hewitt -logo.

Sku: 24223

;
107,40 €
-40%

Paul Hewitt Sailor Line White Sand Gold Metal Gold 36mm PH-SA-G-Sm-W-4S

Paul Hewitt Sailor Line White Sand Gold Metal Gold 36mm PH-SA-G-Sm-W-4S

Tuotekoodi: 24223

Paul Hewitt Sailor Line White Sand Gold Metal Gold 36mm PH-SA-G-Sm-W-4S 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

179,00 €

107,40 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Paul Hewitt Sailor Line White Sand Gold Metal Gold 36mm PH-SA-G-Sm-W-4S kellossa on hopeanvärinen kellotaulu ja kullanvärinen mesh-teräsranneke. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on IP pinnoitettu kullanväriseksi. Runko on leveydeltään 36mm. Kellossa on todella hyvin naarmuuntumista kestävä safiirilasi. Paul Hewitt Sailor line -sarja on yhtenäistetty tietyillä yksityiskohdilla kuten esimerkiksi numeron 6. paikalla komeileva ankkuri aiheeseen liittyen. Kaikissa Sailor Line kellossa on RONDA paristokoneisto. Tämä kello muotoutuu loistavasti ranteeseen ja 20mm levyisessä kullanvärisesssä teräsrannekkeessa on kiinnitysosa, josta saa helposti itse säädettyä rannekkeen pituutta kotikonstein.

Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden virallinen takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Valitettavasti Paul Hewitt Sailor Line -kellomallistoon ei pysty tekemään kaiverrusta, koska takakannessa on suuri Paul Hewitt -logo.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 24223
Brändi Paul Hewitt
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen pituus 140 - 185 mm
Rannekkeen väri Kulta
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Kulta
Väri Hopea, Kulta
Takuu 2 vuotta
mpn ph-sa-g-sm-w-4s

Pieni hetki