Paul Hewitt Sailor Line White Sand Rose Gold Grey 36mm PH-SA-R-Sm-W-13S

d:Paul Hewitt Sailor Line White Sand Rose Gold Grey 36mm PH-SA-R-Sm-W-13S kellossa on hopeanvärinen kellotaulu ja näyttävä harmaa nahkaranneke, jonka leveys kiinnityskohdasta on 20mm. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on IP pinnoitettu punakullan väriseksi. Runko on leveydeltään 36mm. Kellossa on todella hyvin naarmuuntumista kestävä safiirilasi. Paul Hewitt Sailor line -sarja on yhtenäistetty tietyillä yksityiskohdilla kuten esimerkiksi numeron 6. paikalla komeileva ankkuri aiheeseen liittyen. Kaikissa Sailor Line kellossa on RONDA paristokoneisto.Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden virallinen takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Valitettavasti Paul Hewitt Sailor Line -kellomallistoon ei pysty tekemään kaiverrusta, koska takakannessa on suuri Paul Hewitt -logo.

Sku: 24228

;
101,40 €
-40%

Paul Hewitt Sailor Line White Sand Rose Gold Grey 36mm PH-SA-R-Sm-W-13S

Paul Hewitt Sailor Line White Sand Rose Gold Grey 36mm PH-SA-R-Sm-W-13S

Tuotekoodi: 24228

Paul Hewitt Sailor Line White Sand Rose Gold Grey 36mm PH-SA-R-Sm-W-13S 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

169,00 €

101,40 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Paul Hewitt Sailor Line White Sand Rose Gold Grey 36mm PH-SA-R-Sm-W-13S kellossa on hopeanvärinen kellotaulu ja näyttävä harmaa nahkaranneke, jonka leveys kiinnityskohdasta on 20mm. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on IP pinnoitettu punakullan väriseksi. Runko on leveydeltään 36mm. Kellossa on todella hyvin naarmuuntumista kestävä safiirilasi. Paul Hewitt Sailor line -sarja on yhtenäistetty tietyillä yksityiskohdilla kuten esimerkiksi numeron 6. paikalla komeileva ankkuri aiheeseen liittyen. Kaikissa Sailor Line kellossa on RONDA paristokoneisto.

Kaikille Paul Hewitt -kelloille myönnetään 2 vuoden virallinen takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Valitettavasti Paul Hewitt Sailor Line -kellomallistoon ei pysty tekemään kaiverrusta, koska takakannessa on suuri Paul Hewitt -logo.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 24228
Brändi Paul Hewitt
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen pituus 155 - 185 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Väri Harmaa, Hopea, Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn ph-sa-r-sm-w-13s

Pieni hetki