Pirami hopeinen 6mm x 42cm helmikaulanauha 42010009

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 20792
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Pirami-helmikaulanauha joka tässä 42cm mitassa sopii erittäin hyvin nuorelle tai sirokaulaiselle naiselle. Kaulanauhassa on 6mm aidot viljellyt makeanvedenhelmet, jotka ovat muodoltaan pyöreähköjä, hieman ovaalisia. Helmikaulanauhan helmet ovat valkeita ja kauniin hohtavia kantajansa kaulalla. Makeanvedenhelmet kestävät myös oikein hoidettuina hyvin käyttöä.


Tämä Pirami-helminauha on punottu Cenfill erikoislangalla, joka on tarkoitettu erityisesti helmien sidontaan. Helminauhan helmet asettuvat kauniisti kaulalla ja nauha kestääkin punontansa ansiosta kauan käytössä. Kaulanauhassa on hopealukko, jonka pinta on rodinoitu tummumista vastaan. Tämä helmikaulanauha on hyvä valinta, jolle löytyy käyttöä koko elämän ajaksi.


Helmikaulanauhaan on myös saatavana erillinen helmiranneke, joka on mahdollista yhdistää helminauhaan yhdeksi pitkäksi ja näyttäväksi helmikaulakoruksi.


Tuote: Pirami 6mm x 42cm helmikaulanauha 42010009

Helmi: Valkoinen viljelty makeanvedenhelmi

Helmen koko: 6mm

Korun pituus: 42cm

Kiinnitys: Kielekelukko

Korun materiaali: Hopea

SKU 20792
Brändi Pirami
Kiven tyyppi Helmi
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Hopea
Väri Valkoinen
mpn 42010009