Pirami kultainen 6mm helmikaulakoru 45010302

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 20806
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Tämä Pirami-helmikaulakoru on juhlava helminauha, johon on pujotettu näyttävä helmiriipus pisarahelmellä. Kaulakorun riipusosa on irrotettavissa, jolloin siitä saa erillisen helminauhan. Helmiriipusta voi halutessaan käyttää myös kultaketjun kanssa. Näin tämä helmikaulakoru tarjoaa mahdollisuuden kolmeen erilliseen korun käyttötapaan.


Pirami-kaulakorun riipukseen on valittu on valkea ja hohtava 9mm pisaramainen makeanvedenhelmi. Kaulakorun riipusosan design on yksinkertaisen tyylikäs ja se on 14 karaatin keltakultaa. Helmikaulanauhan 6mm helmet ovat aitoja viljeltyjä valkeita makeanvedenhelmiä. Helminauhaan valitut helmet ovat muodoltaan hieman ovaalisia ja niissä on hyvä hohto. Kaulanauhan pituus on 45cm ja sen laadukas lukko on sileää 14k keltakultaa.


Tämä Pirami-helmikaulakoru on valmistettu suomalaisena kultasepäntyönä. Pirami-helmikorut on tunnettu laadukkaista ja hohtavista helmistään.


Tuote: Pirami 6mm helmikaulakoru pisarariipuksella 45010302

Helmi: Valkoinen viljelty makeanvedenhelmi

Helmen koko: 6mm / 9 mm

Korun pituus: 45cm

Kiinnitys: Kielekelukko

Korun materiaali: 14k keltakulta

SKU 20806
Brändi Pirami
Kiven tyyppi Helmi
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Kulta
Väri Valkoinen
mpn 45010302