Polar A370 karmiinin punainen aktiivisuusranneke

d:Polar A370 karmiinin punainen on päivitetty version Polarin A360 aktiivisuusrannekkeesta. Uusia ominaisuukia A370 aktiivisuusrannekkeessa ovat: uudistunut 24/7 rannesykemittaus, kehittynyt Sleep Plus -unianalyysi sekä puhelimen GPS:n käyttö A370 laitteen kanssa, jotta saat nopeus-, matka- ja reittitiedot. Polar A370 karmiinin punainen -laitetta on saatavilla yhdellä S rannepituudella, joka on säädettävissä välillä 125-170mm. Silikonirannekkeessa on solkikiinnitys ja ranneke on helposti vaihdettavissa. Polar A370 karmiinin punaisess on uudistunut 24/7 rannesykemittaus mittaa sykettäsi päivän ympäri. Tämä takaa sen että saat tarkkaa tietoa päivittäisestä aktiivisuudestasi. A370 laitteesta näet päivän aikana kuluttamasi kalorit, näyttää korkeimman ja matalimman sykkeen päivän aikana ja näyttää kuinka sykkeesi vaihtelee päivän aikana. Polar A370 karmiinin punainen -laitteen uusi Sleep Plus -unianalyysi auttaa sinua analysoimaan untasi ja nukkumaan paremmin. Uni on meille kaikille tärkeää terveyden ylläpitämiseksi. Sleep Plus antaa sinulle monipuolista tietoa unestasi: unen ajoitus, unen määrä, unen laatu ja laite myös automaattisesti tunnistaa, kun unesi keskeytetään. Voit asettaa lisäksi haluamasi nukkumisajan, antaa oman arvosanasi unellesi ja laite antaa unestasi palautetta.  Polar A370 aktiivisuusranneke ja puhelimesi ovat ikäänkuin parhaita kavereita. Harjoitellessasi voit asettaa A370 laitteen käyttämään puhelimesi GPS:ää, jotta saat matka, nopeus ja reittitiedot kätevästi. A370 näyttää lisäksi puhelimesi notifikaatiot, kun sinulla ei ole aikaa katsella puhelintasi harjoitellessasi. Teknisiä tietoja paino 31,7-37,3 grammaa riippuen rannekkeen pituudesta rannekkeen leveys 23,5 mm vedenkestävä (WR30 eli sopii uimiseen mutta ei sukeltamiseen) ladattava akku akunkesto jopa 3 päivää, kun 24/7 aktiivisuusmittaus on päällä näyttö 80x160 pixeliä, värillinen kosketusnäyttö. Koko 13mm x 27mm. päivitettävä ohjelmisto monikielinen (sisältää suomen kielen) Bluetooth smart liitäntä sekä usb-kaapeli latausta ja tiedonsiirtoa varten yhteensopivat käyttöjärjestelmät: Windown XP,7,8,10 ; Mac OS X 10.6--> Polar Flow -sovelluksen kanssa yhteensopivat laitteet löydät täältä. Polar-laitteet eivät ole yhteensopivia Huawei-älypuhelinten kanssa. Puhelin, sekä laite saattavat toimia yhdessä, mutta voivat vaatia säännöllistä Bluetooth-vianetsintää.

Sku: 30866

;
131,50 €
Polar A370 karmiinin punainen aktiivisuusranneke 4 21
  • Polar A370 karmiinin punainen aktiivisuusranneke on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

   Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Polar A370 karmiinin punainen aktiivisuusranneke

Polar A370 karmiinin punainen aktiivisuusranneke

Tuotekoodi: 30866

Polar A370 karmiinin punainen aktiivisuusranneke 4 21

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

169,00 €

131,50 €

Tuotekuvaus

Polar A370 karmiinin punainen on päivitetty version Polarin A360 aktiivisuusrannekkeesta. Uusia ominaisuukia A370 aktiivisuusrannekkeessa ovat: uudistunut 24/7 rannesykemittaus, kehittynyt Sleep Plus -unianalyysi sekä puhelimen GPS:n käyttö A370 laitteen kanssa, jotta saat nopeus-, matka- ja reittitiedot. Polar A370 karmiinin punainen -laitetta on saatavilla yhdellä S rannepituudella, joka on säädettävissä välillä 125-170mm. Silikonirannekkeessa on solkikiinnitys ja ranneke on helposti vaihdettavissa.

Polar A370 karmiinin punaisess on uudistunut 24/7 rannesykemittaus mittaa sykettäsi päivän ympäri. Tämä takaa sen että saat tarkkaa tietoa päivittäisestä aktiivisuudestasi. A370 laitteesta näet päivän aikana kuluttamasi kalorit, näyttää korkeimman ja matalimman sykkeen päivän aikana ja näyttää kuinka sykkeesi vaihtelee päivän aikana.

Polar A370 karmiinin punainen -laitteen uusi Sleep Plus -unianalyysi auttaa sinua analysoimaan untasi ja nukkumaan paremmin. Uni on meille kaikille tärkeää terveyden ylläpitämiseksi. Sleep Plus antaa sinulle monipuolista tietoa unestasi: unen ajoitus, unen määrä, unen laatu ja laite myös automaattisesti tunnistaa, kun unesi keskeytetään. Voit asettaa lisäksi haluamasi nukkumisajan, antaa oman arvosanasi unellesi ja laite antaa unestasi palautetta. 

Polar A370 aktiivisuusranneke ja puhelimesi ovat ikäänkuin parhaita kavereita. Harjoitellessasi voit asettaa A370 laitteen käyttämään puhelimesi GPS:ää, jotta saat matka, nopeus ja reittitiedot kätevästi. A370 näyttää lisäksi puhelimesi notifikaatiot, kun sinulla ei ole aikaa katsella puhelintasi harjoitellessasi.

Teknisiä tietoja

 • paino 31,7-37,3 grammaa riippuen rannekkeen pituudesta
 • rannekkeen leveys 23,5 mm
 • vedenkestävä (WR30 eli sopii uimiseen mutta ei sukeltamiseen)
 • ladattava akku
 • akunkesto jopa 3 päivää, kun 24/7 aktiivisuusmittaus on päällä
 • näyttö 80x160 pixeliä, värillinen kosketusnäyttö. Koko 13mm x 27mm.
 • päivitettävä ohjelmisto
 • monikielinen (sisältää suomen kielen)
 • Bluetooth smart liitäntä sekä usb-kaapeli latausta ja tiedonsiirtoa varten
 • yhteensopivat käyttöjärjestelmät: Windown XP,7,8,10 ; Mac OS X 10.6-->
 • Polar Flow -sovelluksen kanssa yhteensopivat laitteet löydät täältä.

Polar-laitteet eivät ole yhteensopivia Huawei-älypuhelinten kanssa. Puhelin, sekä laite saattavat toimia yhdessä, mutta voivat vaatia säännöllistä Bluetooth-vianetsintää.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 30866
Brändi Polar
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (yhdistettävä puhelimeen), Askelmittari, Kalorikulutus, Kosketusnäyttö, Unenseuranta
Ominaisuudet Digitaalinäyttö, Herätys, Päivyri
Lasi Muovi
Muoto Suorakulmio
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Muut värit
Rungon leveys 24 mm
Rannekkeen leveys 24mm
Rannekkeen väri Punainen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta

Pieni hetki