Polar Balance Bluetooth Älyvaaka

Sku: 21470

89,00 €
Polar Balance Bluetooth Älyvaaka 5 1
-11%

Polar Balance Bluetooth Älyvaaka

Lisää kuvia

Polar Balance Bluetooth Älyvaaka

Tuotekoodi: 21470

Polar Balance Bluetooth Älyvaaka 5 1

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

Special Price 89,00 €

Hinta: 100,00 €

Tuotekuvaus

Polar Balance Bluetooth Älyvaaka on loistava tuote painonhallintaan ja ruokailujen sekä harjoitteiden seurantaan. Siihen voit liittää yhteensopivan Polar rannelaitteesi sekä voit synkronoida sen ilmaiseen vaakaa varten luotuun Polar Balance palveluun Polarin oman Flow verkkopalvelun sisällä. Polar Balance älyvaakaa on saatavilla mustassa ja valkoisessa värissä. Vaaka on kauniisti muotoiltu ja siinä on roiskesuojattu lasi. Suuri numeronäyttä takaa selkeän näkyvyyden. Vaakaan voi asettaa maksimissaan 10 eri käyttäjää. Vaaka yhdistyy langattomasti Polar laitteeseesi tai mobiilisovellukseen bluetooth smartin avulla. Täten koko perhe voi hyödyntää vaakaa. Älyvaaka toimii seuraavasti:

1. Punnitse itsesi Polar Balance älyvaa'alla ja aseta painotavoite. Polar laitteesi tallentaa tällöin painosi ja keskutelee ilmaisen Polar Flow sovelluksen kanssa. Palvelussa voit asettaa henkilökohtaisen tavoitteesi ja Palvelu auttaa sinua tämän tavoitteen saavuttamisessa.

2. Polar Flow palvelu antaa henkilökohtaista opastusta tavoitteesi saavuttamiseksi. Verkkopalvelu toimii yhteistyössä Polar rannelaitteesi kanssa, joka mittaa aktiivisuutta. Se antaa vinkkejä päivittäisen aktiivisuustavoitteen saavuttamiseksi. Tarkoituksena on saavuttaa tilanne, jossa kulutetaan enemmän energiaa, kuin mitä ruuasta ja juomasta saadaan.

3. Polar rannelaitteesi aktivoi sinua. Aseta henkilökohtainen tavoite ja pyri sen saavuttamiseen. Rannelaitteesi tukee sinua tavoitteen saavuttamiseksi. Saavutettuasi tavoitteen voit asettaa kovemman tavoitteen ja jatkaa täten kuntosi kehittämistä.

4. Seuraa edistymistä Flow sovelluksen avulla. Käymällä säännöllisesti puntarissa laite seuraa painoasi ja ilmoittaa muutoksista. Polar rannelaitteesi mukauttaa aktiivisuustavoitettasi, jotta se vastaa painotavoitettasi. Palvelun avulla näet edistymisesi ja saat vinkkejä edistymiseen. Flow palvelun avulla saat opastusta ravitsemukseen ja harjoitteluun. Painoasi ja painoindeksiä voit seurata kaavioina. Sovelluksen ja verkkopalvelun tavoitteina ei ole ainostaan saavuttaa tavoitepainoasi vaan myös motivoida ja ylläpitää tavoitepainoa.

Polar Balance Bluetooth Älyvaa'an kanssa yhteensopivat Polar -laitteet:

  • Polar Loop ja Polar Loop 2 sekä Polar Loop 2 Crystal
  • Polar A360
  • Polar M200
  • Polar M400
  • Polar V800

Tekniset tiedot:

  • Enimmäispunnituskapasiteetti 180kg
  • Näyttötarkkuus 0,1kg
  • Toimintalämpötila 0-45 celsiusta

Tekniset tiedot

Tuotenumero 21470
Brändi Polar
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin