Polar Grit X Green Outdoor Multisport kello -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Polar Grit X Green Outdoor Multisport kello

Ei varastossa

SKU: 38622
24/7 kampanja

Polar Grit X Green Outdoor-urheilukello

Kevään 2020 huippu-uutuus Polar Grit X on nyt täällä! Tämä uusi mallisto on suunniteltu lähinnä heille, jotka treenaavat mielummin poluilla kuin teitä pitkin. Polar Grit X Green Outdoor Multisport -kello auttaa sinua valmistautumaan treenejäsi varten oikein, ja tsemppaa sinut aina maaliviivan yli asti. Erinomaisen akunkestonsa vuoksi Grit X Green tarjoaa pitkäkestoista treeniaikaa painosta, kestävyydestä tai muotoilusta tinkimättä. Kellosta löytyvä FuelWise™-tankkausavustaja opastaa sinua myöskin tankkaamaan oikein pitkille matkoille.


Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Erinomainen akunkesto, lisäksi useita virransäästötiloja
 • Edistyksellistä rannesykkeenmittausta Polar Precision Prime™:n avulla
 • Päivittäinen treeniopas FitSpark™ tarjoaa räätälöityjä harjoituksia
 • Reaaliaikainen reittiopastus ja reittien tuonti Komootista
 • Hill Splitter™ antaa tarkkaa analyysia ylä- ja alamäkiosuuksista
 • Sleep Plus Stages™ seuraa untasi
 • Nightly Recharge™ mittaa palautumistasi
 • Training Load Pro™ seuraa treenikuormitustasi
 • FuelWise™ auttaa sinua tankkaamaan oikein pitkille matkoille

Tyylikäs muotoilu ja kestävä rakenne

Polar Grit X Green outdoor-multisport-kello painaa ainoastaan 64 grammaa. Kevyestä rakenteesta huolimatta kello täyttää MIL-STD-810G -standardit. Kyseessä on Yhdysvaltain sotilasstandardi 810G (MIL-STD-810), joka painottaa suunnittelussa laitteen toimivuutta ympäristössä ja altistaa laitteen suurelle määrälle testejä huomioidakseen sen kestävyyden läpi laitteen eliniän. Testijärjestelmän ylläpitäjä Tri-Service Partnership toimii yhdessä Yhdysvaltain ilmavoimien, armeijan ja merivoimien kanssa. Tässä mallissa on 22 mm leveä standardi ranneke, jonka koko on M/L. Ranneke sopii ranteisiin, joiden ympäryysmitta on 145 - 215 mm.

Ohjelmistopäivitys toi mukanaan uusia ominaisuuksia

Polar Grit X -sykemittarit saivat uuden 2.0 ohjelmistopäivityksen. Ohjelmistopäivityksen jälkeen laitteessasi on käytettävissä seuraavat ominaisuudet:

 • Musiikin hallinta: kellosi muodostaa yhteyden puhelimesi musiikkisovellukseen, jonka jälkeen voit selata soittolistojasi ja säätää äänenvoimakkuutta suoraan kellostasi
 • Juoksukuntotesti: ominaisuus auttaa seuraamaan edistymistäsi ja mukauttamaan syke-, nopeus- ja tehoalueitasi tehokkaasti
 • Sykesensoritila: sykesensoritilassa voit käyttää rannelaitetta sykkeen seurantaan ja siirtää reaaliaikaisia syketietoja Bluetooth-yhteyden avulla muihin Polar-tuotteisiin tai yhteensopiviin kuntosalilaitteisiin, sovelluksiin ja muihin laitteisiin
 • Reittiopastusparannukset: reittiopastusta on mahdollista muuttaa treenin aikana. Valikosta voit helposti muuttaa suunnitellun reitin esimerkiksi pidemmäksi tai lyhyemmäksi matkan varrella sen mukaan, miltä sinusta tuntuu kyseisenä päivänä.
 • Viikon yhteenveto: helppo pääsy kellon viikoittaisiin harjoitustilastoihin. Näet matkan, harjoitukset, kalorien kokonaismäärän ja ajan kullakin sykealueella.

Erinomaista akunkestoa

Polar Grit X Green -sykemittari tarjoaa vähintään 40 tuntia yhtäjaksoista treeniaikaa. Kellosta löytyvien virransäästötilojen ansiosta voit kuitenkin pidentää akunkestoa jopa 100 tuntiin asti.


Precision Prime™ – edistyksellistä rannesykkeenmittausta

Polarin kehittämä Precision Prime™-teknologia ratkaisee yhden aikaisempien rannesykemittausteknologioiden isoimmista ongelmista, eli mittarin ylimääräisen liikkeen aiheuttamat poikkeamat sykemittauksen tuloksiin. Polar ratkaisi ongelman lisäämällä sykemittausyksikköön perinteisten optisten LED-sensorien lisäksi myös kosketussensorit mittamaan rannelaitteen liikettä iholla. Näin Polarin mittausteknologia voi poistaa mittaustuloksia haittaavat poikkeamat. Precision Prime -mittauksella varustetut mittarit myös tunnistavat, koska mittari on kunnolla ranteessa, ja aktivoivat sykkeenmittauksen vain silloin. Kyseinen sykemittausteknologia on käytössä jo Polar Vantage ja Ignite -malleissa.


FitSpark™ – Grit X:n mukautuva harjoitteluopas

Jokainen kunnon urheilija tietää, että on hyvin tärkeää, että treenaat oikein. Tästä syystä Polar kehitti FitSpark™-treenioppaan, jonka avulla sykemittari antaa sinulle valmiita treeniohjelmia. Treeniohjelmat ovat erittäin älykkäitä eli ne osaavat ottaa huomioon juuri sinun palautumis- ja kuntotasosi sekä treenihistoriasi. Grit X Green opastaa sinua koko treenin ajan treenin eri vaiheissa. Sinun tehtäväksi jää keskittyä itses treenaamiseen. Treeniohjelmat perustuvat WHO:n aikuisille suunnattuun viikoittaiseen liikuntasuositukseen. WHO:n suosituksen mukaan ihmisen kannattaa harrastaa kohtuullisen rasittavaa liikuntaa 150 minuuttia tai rasittavaa kardioliikuntaa 75 minuuttia viikossa, ja kestävyysliikuntaa kaksi kertaa viikossa.


FitSparkin hyödyt:

 • Unohda treenien suunnittelu, ja anna FitSparkin hoitaa suunnittelu puolestasi
 • Kun haluat liikkua, treeniohjelmasi ovat valmiina.
 • Valittavanasi on päivittäin 2-4 erilaisia ohjelmaa liikunnan monipuolisuuden lisäämiseksi. Ehdotuksista yksi sopii sinulle parhaiten, ja muut ovat vaihtoehtoisia.
 • Grit X laatii treeniohjelmat vastaamaan kuntotasoasi, treenihistoriaasi sekä palautumis- ja valmiustasoasi edellisen yön Nightly Recharge -ominaisuuden pohjalta.
 • Näet treeniohjelmat suoraan kellostasi.

Reaaliaikaista reittiopastusta ja Hill Splitter™ -ominaisuus

Grit X Green -sykekellosta löytyy reaaliaikainen reittiopastus. Voit ladata Komoot-sovelluksesta/-sivustolta erilaisia reittejä, joiden avulla pysyt aina oikealla polulla. Näin uusiin polkuihin ja reitteihin tutustuminen käy helposti ja ennen kaikkea turvallisesti. Uuden Hill Splitter™ -ominaisuuden avulla saat tarkkaa tietoa siitä, kuinka suoriuduit reitin ylä- ja alamäkisouuksilla.


Sleep Plus Stages™ – tarkkaa unen seurantaa

Kellosta löytyy Sleep Plus Stages™ -ominaisuus, joka seuraa unisykliesi kolmea eri univaihetta: kevyttä unta, syvää unta ja REM-unta. Sleep Plus Stages kertoo unisykliesi määrän ja kuinka kauan kukin univaihe kesti. Ominaisuus yhdistää uniaikasi ja unen laatusi osatekijät yhdeksi numeroarvoksi nimeltään unitulos. Sen avulla sinun on helppo seurata pitkän aikavälin unirytmiäsi. Sleep Plus Stages -algoritmi on testattu unipolygrafialla, jota pidetään unen seurannan standardimenetelmänä.


Nightly Recharge™ – palautumisen seuranta

Samalla kun Polar Sleep Plus Stages™ seuraa unesi laatua, Nightly Recharge™ kertoo kuinka hyvin palaudut treenaamisen aiheuttamasta rasituksesta ja muista haasteista, joita kohtaat päivän aikana. Nightly Recharge perustuu kahteen tietoon: kuinka hyvin nukuit (unen tila) ja kuinka hyvin autonominen hermostosi rauhoittui unen ensimmäisten tuntien aikana (ANS-tila), jotka ovat yleisiä palautumisen mittareita. Tulos kertoo, oletko valmis uuteen treeniin ja milloin on syytä ottaa rauhallisemmin, ja kytkemällä Grit X Green -kellosi Polar Flow -sovellukseen, saat tulokseesi perustuvia treeni- ja univinkkejä sekä ideoita energiatason säätelyyn.


Training Load Pro™ seuraa treenikuormitustasi

Training Load Pro™ seuraa kehosi rasitusta treenin aikana. Kun treenaat, kehosi eri osat kuormittuvat. Nyt voit seurata omaa treenikuormitustasi jokaisen harjoituksen jälkeen tai vaihtoehtoisesti pitkällä aikavälillä. Näin saat kokonaisvaltaisen kuvan kehosi kuormituksesta ja siitä, miten se vaikuttaa itse liikuntasuoritukseen. Tämä ominaisuus kertoo verenkiertoelimistösi sekä tuki- ja liikuntaelimistösi treenikuormituksen (Kardiokuorma ja Lihaskuorma).


Tekniset tiedot:

 • Akunkesto: 40 tuntia yhtäjaksoista treeniaikaa
 • Vedenpitävä: 100 m asti
 • Runko: ruostumaton teräs
 • Ranneke: 22 mm silikoniranneke
 • Paino: 64 g
SKU 38622
Brändi Polar
Rungon leveys 47 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen pituus 130 - 235 mm
Rannekkeen väri Vihreä
Taulun väri LCD
Vesitiiviys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn 90081737