Polar Juoksusensori Bluetooth Smart

d:Bluetooth Smart Yhteyden välityksellä toimivan Polar Stride -juoksusensorin avulla tiedät aina nopeutesi, vauhdin ja kulkemasi matkan, liikuit sitten sisätiloissa tai ulkona. Se auttaa sinua parantamaan juoksutekniikkaa välittämällä myös askelnopeuden ja -pituuden urheilutietokoneeseesi. Lisäksi se laskee juoksuindeksi -arvon, joka kertoo kuinka juoksusuorituksesi muuttuvat. Juoksusensori lähettää tiedot langattomasti yhteensopivaan rannetietokoneeseen tai älypuhelimeen.  Voit kiinnittää sen kätevästi kengännauhoihin, sillä se on pienikokoinen, ja siinä on iskuja ja vettä kestävä kuori.Pakkaus sisältää Polar Bluetooth Smart Juoksusensorin (stride sensor), kiinnitystelineen ja pikaohjekirjan. Polar tuotteilla on kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.Yhteensopivat Apple-laitteet: iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPod Touch (5th generation), iPad mini ja iPad (3rd & ja 4th generation) Yhteensopivat Polar-rannetietokoneet: Polar V800Yhteensopiva kymmenien johtavien kuntosovellusten kanssa, kuten Polar Beat -sovelluksen kanssa

Sku: 16012

;
63,00 €
-10%

Polar Juoksusensori Bluetooth Smart

Polar Juoksusensori Bluetooth Smart

Tuotekoodi: 16012

Polar Juoksusensori Bluetooth Smart 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

70,00 €

63,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Bluetooth Smart Yhteyden välityksellä toimivan Polar Stride -juoksusensorin avulla tiedät aina nopeutesi, vauhdin ja kulkemasi matkan, liikuit sitten sisätiloissa tai ulkona. Se auttaa sinua parantamaan juoksutekniikkaa välittämällä myös askelnopeuden ja -pituuden urheilutietokoneeseesi. Lisäksi se laskee juoksuindeksi -arvon, joka kertoo kuinka juoksusuorituksesi muuttuvat. Juoksusensori lähettää tiedot langattomasti yhteensopivaan rannetietokoneeseen tai älypuhelimeen.  Voit kiinnittää sen kätevästi kengännauhoihin, sillä se on pienikokoinen, ja siinä on iskuja ja vettä kestävä kuori.

Pakkaus sisältää Polar Bluetooth Smart Juoksusensorin (stride sensor), kiinnitystelineen ja pikaohjekirjan. Polar tuotteilla on kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

  • Yhteensopivat Apple-laitteet: iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPod Touch (5th generation), iPad mini ja iPad (3rd & ja 4th generation) 
  • Yhteensopivat Polar-rannetietokoneet: Polar V800
  • Yhteensopiva kymmenien johtavien kuntosovellusten kanssa, kuten Polar Beat -sovelluksen kanssa

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16012
Brändi Polar
Takuu 2 vuotta
mpn 91053153

Pieni hetki