Polar M200 White GPS

d:Polar M200 White GPS -sykemittari on täydellinen laite juoksijalle. Se on hyvin edullinen suhteessa sen ominaisuuksiin. Tärkeimpinä ominaisuuksina GPS, joka mittaa nopeutta ja matkaa, sekä sykkeen mittaus ranteesta. Siinä on lisäksi todella helppokäyttöiset valikot, sekä kattavat harjoittelu- ja aktiivisuusominaisuudet. Valkoisen M200 -sykemittarin rungon leveys on 45,5 mm, rungon paksuus 12mm ja laitteen paino 40 grammaa. Tuotepakkauksessa on valmiina M200 valkoisella M/L-kokoisella silikonirannekkeella, joka sopii 150-210mm ympärysmitaltaan oleviin ranteisiin. Polar valmistaa myös sinistä, keltaista ja valkoista vaihtoranneketta, jotka ovat tilattavissa erikseen myös meiltä ja helposti vaihdettavissa ilman työkaluja. Erikseen tilattavien rannekkeiden joukosta löytyy myös S/M-kokoisia rannekkeita, jotka sopivat 135-170mm ympärysmitaltaan oleviin ranteisiin.  Polar M200 White GPS on vedenkestävä erityisesti juoksemiseen suunniteltu sykemittari. Siinä on GPS-vastaanotin, jonka avulla laite mittaa matkaa ja nopeutta. Se toimii myös aktiivisuusmittarina, joka mittaa otettuja askeleita, kulutettuja kaloreita sekä unen kestoa ja laatua. Laiteen älykkäiden ilmoitusten avulla, saat rannelaitteesi ilmoitukset puheluista, viesteistä, kalenterihälytyksistä sekä sosiaalisesta mediasta, kunhan vain yhdistät sen Bluetooth-yhteydellä puhelimeesi. Polar on kehittänyt kokonaan oman teknologian sykkeen mittaamiseksi ranteesta. Polarin laitteissa se tapahtuu kahden optisen ledin avulla. Polar M200 White sykemittarin akku kestää 6 tuntia harjoitellessa, kun GPS ja rannemittaus ovat päällä. Tuote on yhteensopiva myös Polar H7 -sykevyön ja Polar Balance -älyvaa'an kanssa. M200 White -sykemittarille myönnetään kahden vuoden virallinen takuu. Polar M200 White tärkeimmät ominaisuudet: - Integroitu GPS - Sykkeenmittaus ranteesta - Älykkäät ilmoitukset puhelimesta - Aktiivisuuden seuranta - Unen seuranta - Smart Coaching ominaisuudet - Aktiivisuushälytys (värinä halytys) - Hiljainen herätystoiminto (värinä hälytys) - Vaihdettavat rannekkeet useissa eri väreissä - 2 vuoden takuu‌ Polar-laitteet eivät ole yhteensopivia Huawei-älypuhelinten kanssa. Puhelin, sekä laite saattavat toimia yhdessä, mutta voivat vaatia säännöllistä Bluetooth-vianetsintää.

Sku: 25916

;
119,00 €
Polar M200 White GPS 4 7
-20%

Polar M200 White GPS

Polar M200 White GPS

Tuotekoodi: 25916

Polar M200 White GPS 4 7

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

149,00 €

119,00 €

Tuotekuvaus

Polar M200 White GPS -sykemittari on täydellinen laite juoksijalle. Se on hyvin edullinen suhteessa sen ominaisuuksiin. Tärkeimpinä ominaisuuksina GPS, joka mittaa nopeutta ja matkaa, sekä sykkeen mittaus ranteesta. Siinä on lisäksi todella helppokäyttöiset valikot, sekä kattavat harjoittelu- ja aktiivisuusominaisuudet. Valkoisen M200 -sykemittarin rungon leveys on 45,5 mm, rungon paksuus 12mm ja laitteen paino 40 grammaa. Tuotepakkauksessa on valmiina M200 valkoisella M/L-kokoisella silikonirannekkeella, joka sopii 150-210mm ympärysmitaltaan oleviin ranteisiin. Polar valmistaa myös sinistä, keltaista ja valkoista vaihtoranneketta, jotka ovat tilattavissa erikseen myös meiltä ja helposti vaihdettavissa ilman työkaluja. Erikseen tilattavien rannekkeiden joukosta löytyy myös S/M-kokoisia rannekkeita, jotka sopivat 135-170mm ympärysmitaltaan oleviin ranteisiin. 

Polar M200 White GPS on vedenkestävä erityisesti juoksemiseen suunniteltu sykemittari. Siinä on GPS-vastaanotin, jonka avulla laite mittaa matkaa ja nopeutta. Se toimii myös aktiivisuusmittarina, joka mittaa otettuja askeleita, kulutettuja kaloreita sekä unen kestoa ja laatua. Laiteen älykkäiden ilmoitusten avulla, saat rannelaitteesi ilmoitukset puheluista, viesteistä, kalenterihälytyksistä sekä sosiaalisesta mediasta, kunhan vain yhdistät sen Bluetooth-yhteydellä puhelimeesi. Polar on kehittänyt kokonaan oman teknologian sykkeen mittaamiseksi ranteesta. Polarin laitteissa se tapahtuu kahden optisen ledin avulla. Polar M200 White sykemittarin akku kestää 6 tuntia harjoitellessa, kun GPS ja rannemittaus ovat päällä. Tuote on yhteensopiva myös Polar H7 -sykevyön ja Polar Balance -älyvaa'an kanssa. M200 White -sykemittarille myönnetään kahden vuoden virallinen takuu.

Polar M200 White tärkeimmät ominaisuudet:

- Integroitu GPS

- Sykkeenmittaus ranteesta

- Älykkäät ilmoitukset puhelimesta

- Aktiivisuuden seuranta

- Unen seuranta

- Smart Coaching ominaisuudet

- Aktiivisuushälytys (värinä halytys)

- Hiljainen herätystoiminto (värinä hälytys)

- Vaihdettavat rannekkeet useissa eri väreissä

- 2 vuoden takuu‌

Polar-laitteet eivät ole yhteensopivia Huawei-älypuhelinten kanssa. Puhelin, sekä laite saattavat toimia yhdessä, mutta voivat vaatia säännöllistä Bluetooth-vianetsintää.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 25916
Brändi Polar
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Askelmittari, Kalorikulutus, Unenseuranta
Ominaisuudet Digitaalinäyttö, GPS-aika, Herätys, Päivyri
Lasi Muovi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Valkoinen
Rungon leveys 46 mm
Rannekkeen väri Valkoinen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 90061201

Pieni hetki