Polar M400 White HR Sykemittari

Sku: 16047

185,00 €

Polar M400 White HR Sykemittari

Lisää kuvia

Polar M400 White HR Sykemittari

Tuotekoodi: 16047

Polar M400 White HR Sykemittari 0 0

Loppu varastosta

Special Price 185,00 €

Hinta: 199,00 €

Tuotekuvaus

Polar M400 White HR sykemittari on Polarin uusi lippulaivamalli perus sykemittareiden mallistossa. Se on loistava GPS-sykemittari, joka yhdistää päivittäisen aktiivisuuden mittaamisen kaikiin tarpeellisiin kuntoiluominaisuuksiin. M400 White HR pakettiin kuuluu valkoinen M400 sykemittari, Polar H7 sykevyö, pikaohjekirja, sekä micro USB-latauskaapeli. Keskisen Kello Oy on virallinen Polar jälleenmyyjä, joten myönnämme valmistajan virallisen 2 vuoden takuun. Tuote toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.


Ominaisuudet tiivistetysti:

 • Mittaa sykettä kehittyneen Polar H7 sykevyön avulla
 • Mittaa nopeuttasi, vauhtiasi, kulkemaasi matkaa sekä korkeutta sisäänrakennetun tarkan GPS-vastaaonttimen avulla.
 • Se opastaa sinut halutessasi takaisin kulkemasi reitin alkupisteeseen takaisin alkuun toiminnon avulla
 • Sisäänrakennettuna aktiivisuusmittari, joka seuraa ottamiasi askeleita, kuluttamiasi kaloreita,  nukkumiseen käytettyä aikaa, unen laatua ja sekä yleistä aktiivisuuttasi.
 • Se muistuttaa kätevällä äänihälytyksellä, kun olet ollut liian pitkään paikallasi
 • Yhdistää Bluetooth Smart -teknologian avulla langattomasti Polar Flow –mobiilisovellukseen
 • Pystyt analysoimaan ja suunnittelemaan treenejäsi tarkemmin ilmaisessa selainpohjaisessa Polar Flow –verkkopalvelussa.
 • Akun kesto on jopa 8h harjoittelutilassa, kun käytetään GPS-vastaanotinta ja noin 24 päivää aktiivisuusmittauksella ja kellotoiminnoilla.


Polar M400 White HR -sykemittarin ominaisuudet tarkemmin:

Polar M400 White HR sykemittarissa on sisäänrakennettuna todella tarkka GPS-vastaanotin, joten se seuraa kulkemaasi matkaa, nopeutta ja reittiä. Saat luettua laitteesi selkeältä näytöltä myös korkeustiedot, jotka perustuvat GPS -tietoihin. Uuden kätevän takaisin alkuun –ominaisuuden avulla pystyt helposti suunnistamaan takaisin reittisi lähtöpisteeseen. Laitteen sisältämien harjoitusohjelmien avulla voit asettaa kätevästi omat tavoitteesi ja haastamaan itsesi, sekä omat ennätyksesi. Laite soveltuu siis loistavasti harrastelijoille, kuin myös aktiiviliikkujillekin kuten kestävyysurheilijoille, jotka tavoittelevat jatkuvasti parempia tuloksia. Erityisen hyvin Polar M400 sopii juoksijoille, mutta siinä on toki myös kaikki tarpeelliset ominaisuudet punttisaliharrastajille. Pitää vain muistaa että GPS-vastaanotin ei toimi sisätiloissa, kuten ei missään muussakaan markkinoilla olevista sykemittareista. Laitteessa on ladattava akku, joka kestää 8h tuntia yhdelle latauksella, kun kaikki ominaisuudet ovat käytössä. Pelkkien aktiivisuus- ja kellotoimintojen kanssa akku kestää noin 24 päivää. Voit siis käyttää tätä tyylikästä laitetta myös tavallisen rannekellona. 


Laite sisältää viisi Polarin Smart Coaching –ominaisuutta, eli toisin sanoen viisi älykästä valmennus -ominaisuutta.

Älykkäät kalorit:

Polarin sykemittareissa on markkinoiden tarkin kalorilaskuri. Se perustaa laskunsa henkilökohtaisiin tietoihisi, kuten sukupuoleesi, ikääsi, pituuteesi, painoosi, aktiivisuuteesi ja harjoituksiesi intensiteettiin. Saat siis tarkat lukemat, joiden avulla sinun on helpompi arvioida ruokavaliotasi.

Sykealueet:

M400 White sykemittari auttaa harjoittelemaan juuri oikealla tavalla, koska pystyt asettamaan siihen henkilökohtaiset sykealueesi, tai valita viidestä valmiiksi asetetusta sykealueesta. Näit voit kätevästi valita omien tavoitteidesi mukaiset sykerajat.

Harjoituksen vaikutus:

Kun olet viimeistellyt harjoituksesi, laite antaa heti kannustavaa palautetta ja näyttää yleiskatsauksen harjoituksesi vaikutuksesta, eli esimerkiksi poltitko rasvaa vai lisäsitkö kestävyyskuntoasi. Jos haluat niin voit lukea myös tarkemmat harjoituksen vaikutustiedot harjoitustiedostoistasi, ja analysoida tietoja vielä tarkemmin ilmaisessa ja kätevässä Polar Flow –palvelussa.

Juoksuindeksi:

Polar M400 sopii erityisen hyvin juoksua harrastaville, koska sen avulla pystyt mittaamaan helposti juoksuindeksin, joka kertoo sinulle kuinka olet kehittynyt juoksemisessa. Indeksi lasketaan käyttämällä hyödyksi  nopeus- ja syketietojasi.  Sen avulla pystyt arvioimaan kehitystäsi ja vertaamaan sitä aikaisempiin suorituksiisi. Se kertoo kätevästi suorituksesi tason kuin pörssikurssin. Samalla se kertoo aerobisen kuntosi tason ja juoksusi taloudellisuuden. Mikäli juoksutehosi kehittyy, olet onnistunut samalla kehittämään myös juoksusi taloudellisuutta.

Kuntotesti:

Polarin loistava innovaatio, joka mittaa aerobisen kuntosi lepotilassa käyttämällä hyödyksi henkilökohtaisia tietojasi, sykettäsi ja sykevälivaihteluitasi. Mittaus kestää vain noin viisi minuuttia ja saat tulokseksi Polar OwnIndex –arvon, joka on arvio maksimaalisesta hapenottokyvystäsi (VO2max). Tämän avulla voit indeksoida kuntosi kehittymistä, ja verrata arvoa aikaisempiin arvoihin.

Älykkäät ilmoitukset:

Laite vastaanottaa ilmoituksia puhelimestasi. Saat hälytykset tulevista puheluista, viesteistä sekä ilmoituksia muista sovulluksista. Harjoittelun aikana saat ilmoitukset vain puheluista ja paikannustiedoista, jotta voit keskittyä harjoitteluun. Tällä hetkellä yhteensopiva iOS -puhelimiin (Apple) mutta loppu keväästä tulee päivitys jolloin tulee yhteensopivuus myös android puhelimiin.


M400 -sykemittarin aktiivisuustoiminnot:

Aktiivisuuden mittaus vuorokauden ympäri. Sykemittarin sisäänrakennettu aktiivisuusmittaus seuraa aktiivisuuttasi vuorokauden ympäri. Se kertoo ottamiesi askelien määrän, kuluttamasi kalorit, ja nukkumiseen käytetyn ajan. Se kertoo äänihälytyksellä kun olet ollut liian kauan paikallasi, ja kehottaa aktivoitumaan. Näet myös edellisen päivän askeleet päiväkirjanäkymässä.

Aktiivisuusoppaan avulla laite motivoi liikkumaan. Se antaa sinulle päivittäisen aktiivisuustavoitteen, ja opastaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Lisäksi se kertoo miten aktiivinen olet ollut päivän aikana tähän mennessä.

Aktiivisuusalueita sykemittarissa on viisi erilaista, eli se mittaa aktiivisuutesi viidellä eri tasolla.  Nämä aktiivisuuden tasot ovat lepo, istuminen, matala, keskimääräinen ja korkea. Tasojen seuranta onnistuu kätevästi Polar Flow –verkkopalvelussa ja mobiilisovelluksessa.

Aktiivisuuden vaikutus on uusi kätevä ominaisuus. Se antaa palautetta aktiivisuutesi vaikutuksista päivittäin, viikoittain ja kuukausittain. Mitä enemmän liikut sitä suuremmat ovat sinun terveyshyötysi. Vaikutusta pystyt seuraamaan matkapuhelimestasi tai verkosta.

Unen kestoa ja laatua ei parane unohtaa, ja Polar on ottanut tämän huomioon kehittäessään M400 sykemittaria. Se tarkkailee nukkumiseen käyttämääsi aikaa automaattisesti, sillä se tunnistaa kun menet makuuasentoon ja kun kehon liikkeet alkavat hidastua. Se vertaa levottoman ja rauhallisen unen määrää toisiinsa, ja pystyy sen avulla antamaan yksityiskohtaista tietoa unen laadusta. Voit tarkkailla unen laatua Polar Flow palvelusta, ja voit jopa alkaa tekemään testejä pystytkö vaikuttamaan unesi laatuun muuttamalla elämäntapojasi.


Valmiiksi asennetut harjoitustoiminnot:

Lajiprofiilien avulla voit lisätä muistiin haluamasi asetukset kutakin urheilulajia kohden. Voit siis valita mitä tietoja haluat rannetietokoneen näyttävän kun esimerkiksi juokset tai olet kuntosalilla. 

Harjoitustavoitteet auttavat sinua treeneissäsi, ja tekevät niistä mielekkäämpiä. Voit luoda itse mielenkiintoisia ja yksityiskohtaisia harjoittelutavoitteita Polar Flow -palvelussa ja synkronoida ne helposti laitteeseesi. Laite antaa sinulle helposti seurattavia ohjeita harjoituksen aikana. Jos et harjoittele optimaalisesti ja sykkeesi karkaa sykealueelta, laite ilmoittaa tästä viipymättä jotta voit korjata asian. Voit seurata harjoituksiasi kätevästi harjoituspäiväkirjan avulla.

Automaattiset kierrokset helpottavat juoksusuorituksen seuraamista. Pystyt kätevästi seuraamaan mitä vauhtia juokset missäkin vaiheessa lenkkiä, koska voit asettaa laitteesi tallentamaan kierrostietoja kuljetun matkan perusteella.

Oma ennätys on aina rikottavissa, ja siksi M400 rannetietokoneessa onkin hauska ominaisuus joka seuraa ennätyksiäsi ja ilmoittaa kun onnistut rikkomaan aiemman ennätyksesi

Lopetusajan arvionnin avulla laite pystyy määrittämään lopetusaikasi liikkumasi nopeuden perusteella.

Automaattisen käynnistys ja lopetus -ominaisuuden avulla Polar M400 huomaa kun lähdet liikkelle tai pysähdyt, jolloin se pystyy aloittamaan ja lopettamaan harjoituksen tallentamisen automaattisesti oikealla hetkellä.

Intervalliajastimen avulla voit määritää kaksi aikaan tai matkaan perustuvaa ajastinta, jotka helpottavat intervalliharjoituksen tekemistä. Voit lisäksi yhdistää nämä ajastimet tai vuorotella niitä monipuolisen harjoittelun tukemiseksi.

Välitön analyysi antaa hyödyllistä tietoa harjoituksestasi Polar Flow -mobiilisovelluksessa. Jos sinulla on yhteensopiva puhelin kätesi ulottuvilla, niin näet kulkemasi reitin ja harjoitustiedot graafisessa muodossa.

Edistyneen harjoitusanalyysin avulla saat entistä yksityiskohtaisempaa tietoa harjoituksestasi Polar Flow -verkkopalvelussa. Näiden tietojen avulla pystyt analysoimaan harjoitustasi tarkemmin ja saat syvemmän näkemyksen aktiivisuudestasi.  Opit varmasti uuttaa, kun tarkastelet suorituksiasi tarkemmin.


Polar M400 sykemittarin tekniset tiedot:

 • Rannetietokone painaa 56,6 g
 • Se on vesitiivis 30m saakka, mutta ei mittaa sykettä uidessa
 • Se ei häiritse ranteessa, koska sen paksuus on vain 11,5 mm
 • Siinä on tarkka ja iso näyttö, jonka resoluutio on 128 x 128 pikseliä
 • Sen käyttöjärjestelmä on käännetty 15 eri kielelle
 • Sen ohjelmisto on päivitettävissä
 • Se pystyy tallentamaan jopa 30 tuntia harjoitustietoja GPS- ja syketiedoin omaan muistiinsa
 • Sen ladattava akku kestää jopa 8 tuntia kaikilla ominaisuuksilla, ja 24 päivää pelkillä aktiivisuus- ja kellotoiminnoila.
 • Se on helposti synkronoitavissa Polar Flow -mobiilisovelluksen kanssa Bluetooth Smart -yhteyden avulla.
 • Polar Flow -sovelluksen kanssa yhteensopivat laitteet löydät täältä.
 • Voit siirtää harjoitusdatan Polar Flow -verkkopalveluun PC- ja Mac-tietokoneen avulla micro USB -johdon välityksellä

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16047
Brändi Polar
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin