Polar M430 Orange

d:Polar M430 Orange on ranteesta sykkeen mittaava juoksukello. Rannesykemittarissa on Polarin oma 6:n ledin sykkeenmittausteknologia. Yhdessä alan parhaimpien sykealgoritmien kanssa mittaustarkkuus on alan parhaimmistoa. Juoksukello on täysin vedenkestävä ja soveltuu erilaisiin harrastuksiin. Sykekellosta löytyy lajiprofiileja yli 100:lle urheilulajille, josta voit valita itsellesi sopivimman. Henkilökohtaisilla ja mukautuvilla harjoitusohjelmilla tehostat harjoitteluasi. Kun yhdistät kellon Polar Flow -juoksuohjelmaan saat henkilökohtaista palautetta ja ohjausta harjoittelusta. Juoksuohjelma ottaa huomioon harjoitushistoriasi, aktiivisuustasosi sekä tavoitteesi saavuttamisen päivämäärän. Näiden perusteella ohjelma rakentaa sinulle henkilökohtaisen harjoitusohjelman. M430 kelloon voi myös ladata päivittäisiä harjoitusohjelmia joita voi seurata juoksun aikana kuten intervalliohjaus. Laitteessa oleva värinähälytys antaa opastusta juoksusuoritukseen. Juoksuindeksin avulla saat palautetta juoksun taloudellisuudesta ja harjoituksen vaikutuksesta heti harjoituksen jälkeen. Polar M430 gps-juoksukello on ensimmäinen laite, jossa on levossa tehtävä kuntotesti suoraan ranteesta. Testin avulla näet lähtötasosi ja seuraat kehittymistäsi harjoituksissa. Rannesykemittarissa löytyy myös 24/7 aktiivisuusseuranta, joka seuraa askeliasi, matkaa, kaloreita ja unta. Tietojen perusteella saat henkilökohtaisen aktiivisuustavoitteen. Saat helppoja ohjeita aktiivisuuden lisäämiseen. Tavoitteena on saavuttaa yleiset suositukset päivittäiseen aktiivisuuteen. Mitä aktiivisempi olet sitä enemmän saat hyötyjä. Polar -sykemonitorin avulla voit suunnitella ja seurata palautumista helposti. Monitori mittaa unen kestoa ja laatua ranteen liikkeistä automaattisesti. Polar Flow -palvelu Täydellinen kuntoilu- ja treenialusta. Saatavilla mobiilisovelluksena ja verkkopalveluna. Palvelun avulla analysoit ja kehität harjoitteluasi. Suunnittelet harjoituksia ja harjoitusohjelmia. Seuraat palautumista ja yleistä aktiivisuuttasi. Saat käteviä yhteenvetoja päivä-, viikko- ja kuukausitasolla. Opit itsestäsi ja valintojesi hyödyistä.

Sku: 25156

;
149,00 €
Polar M430 Orange 4 14
-25%

Polar M430 Orange

Polar M430 Orange

Tuotekoodi: 25156

Polar M430 Orange 4 14

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

199,00 €

149,00 €

Tuotekuvaus

Polar M430 Orange on ranteesta sykkeen mittaava juoksukello. Rannesykemittarissa on Polarin oma 6:n ledin sykkeenmittausteknologia. Yhdessä alan parhaimpien sykealgoritmien kanssa mittaustarkkuus on alan parhaimmistoa. Juoksukello on täysin vedenkestävä ja soveltuu erilaisiin harrastuksiin. Sykekellosta löytyy lajiprofiileja yli 100:lle urheilulajille, josta voit valita itsellesi sopivimman. Henkilökohtaisilla ja mukautuvilla harjoitusohjelmilla tehostat harjoitteluasi.

Kun yhdistät kellon Polar Flow -juoksuohjelmaan saat henkilökohtaista palautetta ja ohjausta harjoittelusta. Juoksuohjelma ottaa huomioon harjoitushistoriasi, aktiivisuustasosi sekä tavoitteesi saavuttamisen päivämäärän. Näiden perusteella ohjelma rakentaa sinulle henkilökohtaisen harjoitusohjelman. M430 kelloon voi myös ladata päivittäisiä harjoitusohjelmia joita voi seurata juoksun aikana kuten intervalliohjaus. Laitteessa oleva värinähälytys antaa opastusta juoksusuoritukseen. Juoksuindeksin avulla saat palautetta juoksun taloudellisuudesta ja harjoituksen vaikutuksesta heti harjoituksen jälkeen. Polar M430 gps-juoksukello on ensimmäinen laite, jossa on levossa tehtävä kuntotesti suoraan ranteesta. Testin avulla näet lähtötasosi ja seuraat kehittymistäsi harjoituksissa.

Rannesykemittarissa löytyy myös 24/7 aktiivisuusseuranta, joka seuraa askeliasi, matkaa, kaloreita ja unta. Tietojen perusteella saat henkilökohtaisen aktiivisuustavoitteen. Saat helppoja ohjeita aktiivisuuden lisäämiseen. Tavoitteena on saavuttaa yleiset suositukset päivittäiseen aktiivisuuteen. Mitä aktiivisempi olet sitä enemmän saat hyötyjä. Polar -sykemonitorin avulla voit suunnitella ja seurata palautumista helposti. Monitori mittaa unen kestoa ja laatua ranteen liikkeistä automaattisesti.

Polar Flow -palvelu

Täydellinen kuntoilu- ja treenialusta. Saatavilla mobiilisovelluksena ja verkkopalveluna. Palvelun avulla analysoit ja kehität harjoitteluasi. Suunnittelet harjoituksia ja harjoitusohjelmia. Seuraat palautumista ja yleistä aktiivisuuttasi. Saat käteviä yhteenvetoja päivä-, viikko- ja kuukausitasolla. Opit itsestäsi ja valintojesi hyödyistä.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 25156
Brändi Polar
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Askelmittari, Kalorikulutus
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, GPS-aika, Herätys, Päivyri
Lasi Muovi
Muoto Ovaali
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Muut värit
Rannekkeen väri Oranssi
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 90064410

Pieni hetki