Polar M460 HR GPS pyöräilytietokone

d:Polar M460 HR GPS -pyöräilytietokoneessa on laajat ominaisuudet. Se on yhteensopiva useiden tehomittareiden kanssa. Siinä on lisäksi Strava live segments -tuki, Polar Smart Coaching -treeniominaisuudet, sykeohjaus ja useita muita tärkeitä pyöräilyominaisuuksia. Tähän pakkaukseen sisältyy H10 sykevyö.Polar M460 harjoitteluominaisuudetLaitteen mukana toimitetaan Polarin H10 -sykevyö, jonka avulla näet syketiedot. Laite näyttää lisäksi maksimisykearvot ja voit valita helposti haluamasi sykealueen ja asettaa sykealueen lukituksen. Voit lisäksi hallita harjoituksen intensiteettiä asettamalla nopeusalueita. Yhdistämällä M460 -laitteesi voimamittariin voit myös seurata intensiteettiä asettamalla tehoalueita. Pyöräilytietokoneen näytössä on liikkuva ZonePointer -symboli, joka näyttää oletko ennalta asetetulla ja halutulla tavoitealueella. Laitteessa on myös useita testejä kunnonkohotuksen seurantaan, kuten ortostaattinen testi ja Polar-kuntotesti. Polar M460 laskee harjoituksen aikana kuluttamasi kalorit. Laite antaa lisäksi palautetta harjoituksen jälkeen harjoituksen vaikutuksesta ja harjoituksen kuormituksesta. Näet lisäksi Polar Flow -verkkopalvelusta palautumisesi tilan, jotta voit seurata palautumistasi. Track Back -toiminto ohjaa sinut takaisin lähtöpaikkaan linnuntietä ja näyttää etäisyyden lähtöpaikkaan. M460 pyöräilytietokoneessa on sisäänrakennettu GPS, joka mittaa nopeutta ja matkaa tarkasti. Se tallentaa myös reittisi suoraan Polar Flow -verkkopalveluun. Laitteesta näet myös tämänhetkisen korkeuden merenpinnasta ja noustut/lasketut metrit. Laite mittaa myös reaaliaikaista nousunopeutta. Laitteen näyttö on käyttäjän muokattavissa, jotta siitä saa jokainen mieleisensä. Harjoitushistoriasi tallentuu laitteeseen ja Polar Flow palveluun. Flow-palvelun kautta voit seurata harjoituspäiväkirjaasi, johon tallentuvat harjoitustiedot. Laitteen avulla voit myös seurata omia ennätyksiäsi ja laite ilmoittaa, kun rikot vanhan ennätyksen. Polar M460 on yhteensopiva Polar Bluetooth smart -sensoreiden kanssa.M460 tekniset tiedot:Paino 50 grammaaPaksuus 14mmNäytön koko 34,65mm x 34,65mm ja resoluuti 128x128 pikseliäIPX7 roiskesuojattuMicro usb- liitettävyysBluetooth smart liitettävyysnäppäinlukkopäivitettävä ohjelmistoerittäintarkka ilmanpainemittariTarkka ja herkkä GPS64 Mt:n flash muistiladattava 385 mAh:n akku, kesto jopa 16 tuntia kun sykkeenmittaus ja gps sensori päälläPakkauksessa:Polar M460 pyöräilytietokoneH10 sykesensorisäädettävä pyörätelinelataus/data -kaapeliPikaohje

Sku: 25191

;
199,00 €
Polar M460 HR GPS pyöräilytietokone 4 6
-13%

Polar M460 HR GPS pyöräilytietokone

Polar M460 HR GPS pyöräilytietokone

Tuotekoodi: 25191

Polar M460 HR GPS pyöräilytietokone 4 6

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

229,00 €

199,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Polar M460 HR GPS -pyöräilytietokoneessa on laajat ominaisuudet. Se on yhteensopiva useiden tehomittareiden kanssa. Siinä on lisäksi Strava live segments -tuki, Polar Smart Coaching -treeniominaisuudet, sykeohjaus ja useita muita tärkeitä pyöräilyominaisuuksia. Tähän pakkaukseen sisältyy H10 sykevyö.

Polar M460 harjoitteluominaisuudet

Laitteen mukana toimitetaan Polarin H10 -sykevyö, jonka avulla näet syketiedot. Laite näyttää lisäksi maksimisykearvot ja voit valita helposti haluamasi sykealueen ja asettaa sykealueen lukituksen. Voit lisäksi hallita harjoituksen intensiteettiä asettamalla nopeusalueita. Yhdistämällä M460 -laitteesi voimamittariin voit myös seurata intensiteettiä asettamalla tehoalueita. Pyöräilytietokoneen näytössä on liikkuva ZonePointer -symboli, joka näyttää oletko ennalta asetetulla ja halutulla tavoitealueella. Laitteessa on myös useita testejä kunnonkohotuksen seurantaan, kuten ortostaattinen testi ja Polar-kuntotesti. Polar M460 laskee harjoituksen aikana kuluttamasi kalorit. Laite antaa lisäksi palautetta harjoituksen jälkeen harjoituksen vaikutuksesta ja harjoituksen kuormituksesta. Näet lisäksi Polar Flow -verkkopalvelusta palautumisesi tilan, jotta voit seurata palautumistasi. Track Back -toiminto ohjaa sinut takaisin lähtöpaikkaan linnuntietä ja näyttää etäisyyden lähtöpaikkaan. M460 pyöräilytietokoneessa on sisäänrakennettu GPS, joka mittaa nopeutta ja matkaa tarkasti. Se tallentaa myös reittisi suoraan Polar Flow -verkkopalveluun. Laitteesta näet myös tämänhetkisen korkeuden merenpinnasta ja noustut/lasketut metrit. Laite mittaa myös reaaliaikaista nousunopeutta. Laitteen näyttö on käyttäjän muokattavissa, jotta siitä saa jokainen mieleisensä. Harjoitushistoriasi tallentuu laitteeseen ja Polar Flow palveluun. Flow-palvelun kautta voit seurata harjoituspäiväkirjaasi, johon tallentuvat harjoitustiedot. Laitteen avulla voit myös seurata omia ennätyksiäsi ja laite ilmoittaa, kun rikot vanhan ennätyksen. Polar M460 on yhteensopiva Polar Bluetooth smart -sensoreiden kanssa.

M460 tekniset tiedot:

 • Paino 50 grammaa
 • Paksuus 14mm
 • Näytön koko 34,65mm x 34,65mm ja resoluuti 128x128 pikseliä
 • IPX7 roiskesuojattu
 • Micro usb- liitettävyys
 • Bluetooth smart liitettävyys
 • näppäinlukko
 • päivitettävä ohjelmisto
 • erittäintarkka ilmanpainemittari
 • Tarkka ja herkkä GPS
 • 64 Mt:n flash muisti
 • ladattava 385 mAh:n akku, kesto jopa 16 tuntia kun sykkeenmittaus ja gps sensori päällä

Pakkauksessa:

 • Polar M460 pyöräilytietokone
 • H10 sykesensori
 • säädettävä pyöräteline
 • lataus/data -kaapeli
 • Pikaohje

Tekniset tiedot

Tuotenumero 25191
Brändi Polar
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Takuu 2 vuotta
mpn 90064872

Pieni hetki