Polar M600 Black GPS urheilukello

Sku: 22701

239,00 €
-20%

Polar M600 Black GPS urheilukello

Lisää kuvia

Polar M600 Black GPS urheilukello

Tuotekoodi: 22701

Polar M600 Black GPS urheilukello 0 0

Loppu varastosta

Special Price 239,00 €

Hinta: 299,00 €

Tuotekuvaus

Polar M600 Black GPS urheilukello urheilukello yhdistää loistavasti sykemittarin, urheilukellon ja älykellon ominaisuudet kompaktiin pakettiin. Laite yhdistää Android Wearin älykello ominaisuudet ja Polarin osaamisen sykemittareiden ja urheilukellojen valmistuksessa vertaansa vailla olevaksi paketiksi. Laitteessa on sykeenmittaus ranteestaa, joka tekee harjoittelusta helppoa ja mukavaa. Integroidut GPS ja GLONASS anturit antavat tarkat tiedot kulkemastasi reitistä, nopeudestasi ja kulkemastasi matkasta. Polar M600 Black GPS urheilukello on vedenpitävä, joten voit käyttää sitä missä tahansa. Ympäirvuorokautinen aktiivisuuden seuranta mittaa askeleita, kulkemaasi matkaa, kulutettuja kaloreita sekä unta ja unen laatua.Polar M600 Black GPS urheilukellon akku kestää jopa 2 päivää.

Polar M600 Black GPS urheilukellon tarkemmat ominaisuudet:

Aktiivisuus

Polar M600 Black GPS urheilukellossa on jatkuva aktiivisuuden seuranta. Aktiivisuuttasi voit seurata viidella eri intensitetti tasolla: lepo, istuminen, matala, keskitaso ja korkea. Toiminto kirjaa ylös aktiiviset aikasi, ottamasi askeleet, askeleiden perusteella lasketun matkan, unen määrä sekä kuluttamasi kalorit. Lukemat perustuvat liikkeiden intensiteetin, taajuuden ja säännöllisyyden mittaamiseen. Tämän lisäksi näet miten eri intensiteetti tasoilla tapahtuva liikkuminen kerryttää päivittäistä aktiivisuuden määrää. Voit määrittää itsellesi aktiivisuustavoitteen, joka perustuu valitsemaasi aktiivisuustasoon, yleisiin hyvinvointisuosituksiin ja henkilökohtaisiin tietoihisi. Laitteen aktiivisuustavoite palkki täyttyy päivän mittaan aktiivisuutesti mukaan. Laite kannustaa aktiivisuustavoitteen saavuttamisessa antamalla käytännöllisiä ohjeita, kuten "kävele 30 minuuttia". Aktiivisuudesstasi näet kätevästi yhteenvedon Polar Flow -verkkopalvelussa. Siellä näet yksityiskohtaista tietoa päivittäisestä ja pitkän aikavälin aktiivisuudestasi. Verkkopalvelussa oleva aktiivisuuden vaikutustoiminto palkitsee sinut antamalla palautetta päivittäin, viikoittain ja kuukausittain. Polar M600 lisäksi muistuttaa sinua, kun olet ollut paikoillasi 55 minuutti ja täten kertoo, että välillä on hyvä liikkua. Rannelaite seuraa unesi kestoa ja tämän lisäksi näet Polar Flow -sovelluksessa ja - verkkopalvelussa, milllaista unesi oli.

Harjoittelu

Polar M600 Black GPS urheilukellossa sykkeen mittaus on integroitu rannelaitteeseen. Laite siis mittaa sykkeen ranteestasi. Mittari tulee asentaa ranneluun taakse ja sen on oltava napakasti rannetta vasten, jotta laite lukee sykkeen oikein. Laite myös määrittää askeltiheytesi eli ottamiesi askelten määrän minuutissa jaettuna kahdella. Laitteessa oleva kiihtyvyys anturi mahdollistaa tämän arvon mittaamisen. Kiinnittämällä huomiota askeltiheyteesi voit parantaa juoksu tehokkuuttasi ja välttää loukkaantumisia. Laitteesa oleva sisäänrakennettu GPS mahdollistaa nopeuden ja matkan mittaamisen. Lisäksi se tallentaa reittisi kartalle, jonka näet harjoituksen jälkeen Polar Flow -sovelluksessa ja verkkopalvelussa. Voit määrittää Polar M600 laitteeseesi sykealueet ja tällä tavalla säätää ja seurata harjoittelusi intensiteettiä. Laitteen näytössä on liikkuva Zonepointer symboli, joka näyttää oletko ennalta asetetulla tavoitealueella. Tavoitealueina voivat toimia esim. intensiteetti, nopeus tai poljinnopeus. Jokaisen harjoituskerran jälkeen laite laskee automaattisesti Runnin Index -pisteesi. Pisteet ovat maksimisykkeen, leposykkeen sekä harjoituksen aikana mitatun nopeuden ja sykkeen yhdistelmä. Tuloksena saatava indeksi on arvio maksimaalisesta aerobisesta juoksusuorituskyvystäsi. Arvon paraneminen kuvaa sitä, että tietyllä nopeudella jouksemiseen tarvittava voima vähenee ja että tietyllä rasitustasolla vauhti on suurempi. M600 laskee lisäksi harjoituskuormituksesti eli sen miten raskas harjoituksesi oli. Tämä arvo perustuu harjoituskerran intensiteettiin ja kestoon. Laite käyttää kaikkea saamaansa tietoa määrittääkseen palautumisesi tilan. Palautumisen tilaa on kuvattu neljällä eri tasolla: aliharjoitellut, tasapainossa, rasittunut ja erittäin rasittunut. Näitä tietoja voit seurata Polar Flow -verkkopalvelussa. Laitteessa on lajiprofiilit yli 100 lajiin. Lajiprofiilit on tehty tiettyjen periaatteiden pohjalta ja niitä käyttämällä saat kaikkein tarkimmat tiedot suorituksistasi kussakin urheilulajissa. Harjoitusnäytöt ovat säädettävissä Polar Flow- verkkopalvelussa, joten voit asettaa haluamasi tiedot näkyviin. Polar Flow -verkkopalvelussa voit asettaa yksityiskohtaisia harjoitustavoitteita, jota voivat perustua esimerkiksi kalorinkulutukseen, aikaan tai matkaan. M600 antaa ääni ja värinähälytyksiä harjoituksen aikana, jotta saavuttaisit tavoitteesi. Running Program toiminnon avulla saat pitkäaikaisemma 9-15 viikkoa kestävän ohjelman, jossa tavoitteena voi olla 5km, 10km, puolimaraton tai maraton. Saat sinulle sopivan henkilökohtaisen ja kokonaisvaltaisen ohjelma, joka auttaa tavoitteesi saavuttamisessa.

Älykello

Polar M600 on rakennettu Googlen Android Wear älypuhelinalustalle. Tämä mahdollistaa uusimpien Android Wear sovelluksien hyödyntämisen rannelaitteessasi. Voit käyttää esimerkiksi ääniohjausta, vastata puheluihin ja tekstiviesteihin, kuunnella musiikkia suoraan kellosta, katsoa säätiedot sekä navigoida. Käyttäjä saa kelloonsa kalenteri-ilmoitukset, voi lukea ja vastata viesteihin ja selata sosiaalisen median syötteitä. Tämän lisäksi käytössä on yli 4000 kolmannen osapuolen sovellusta, joita on mahdollista ladata Google Play -kaupasta. Voi ladata esimerksi kustomoituja kellonäkymiä. Polar M600 on yhteensopiva Android ja iOS -käyttöjärjestelmää käyttävien puhelinten kanssa. Android Wear edellyttää puhelinta, jossa onAndroid 4.3+ tai iOS 8.2+. Voit tarkistaa yhteensopivuuden käymällä puhelimella osoitteessa: g.co/WearCheck

Tekniset tiedot:

 • Android Wear käyttöjärjestelmä
 • Yhteensopivuus: Älypuhelimet, joissa on Android 4.3 tai uudempi tai iPhone 5 tai uudemmat iPhone-puhelimet, joissa on iOS 8.2 tai uudempi
 • Suoritin: MediaTek MT2601, kaksiytiminen 1,2 GHz:n suoritin, joka perustuu ARM Cortex-A7:ään
 • 4 Gt sisäistä muistia ja 512 Mt RAM- muistia
 • 1,3 tuuman näyttä, 240x240 pikseliä, taustavalaistu, iskunkestävä Gorilla Glass 3 lasi
 • 500 mAh akku, jonka kesto max. 2 päivää adroid puhelimeen liitettynä, 1 päivä iPhoneen liitettynä ja 8 tuntia harjoittelutilassa.
 • Optinen sykesensori 6 ledillä
 • Sensorit: kiihtyvyysanturi, ympäristön valoisuuden tunnistus, gyroskooppi, värinämoottori ja mikrofoni.
 • IPX8. Voidaan käyttä uidessa, vesitiiveys 10 metrin syvyyteen
 • Paino 63 gramma ja mitat 45 x 36 x 13 mm
 • 2 painiketta ja silikoni ranneke
 • GPS ja GLONASS sensorit

Tekniset tiedot

Tuotenumero 22701
Brändi Polar
Takuu 2 vuotta

Käyttöohjeet ja muut ladattavat tiedostot:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin