Polar Poljinnopeussensori Bluetooth Smart

Sku: 16010

40,00 €
Polar Poljinnopeussensori Bluetooth Smart 4.53 15
-11%

Polar Poljinnopeussensori Bluetooth Smart

Polar Poljinnopeussensori Bluetooth Smart

Tuotekoodi: 16010

Polar Poljinnopeussensori Bluetooth Smart 4 15

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

45,00 €

40,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Polar Bluetooth Smart teknologian välityksellä toimivan poljinnopeussensorin avulla saat pyöräilystäsi enemmän irti. Se lähettää langattomasti poljinnopeutesi yhteensopivaan älypuhelimeen tai Polar-rannetietokoneeseen. Langaton Polar poljinnopeussensori Bluetooth Smart mittaa reaaliaikaista poljinnopeuttasi kierroksina minuutissa sekä keskiaikaasi. Näiden tietojen avulla voit verrata ajotekniikkaa aikaisempiin ajoihisi Polar Flow -verkkopalvelussa ja hioa sitä entistä paremmaksi. 

Pakkaus sisältää Polar Bluetooth Smart poljinnopeusanturin, pyörään kiinnittämiseen tarvittavat välineet ja pikaohjekirjan. Polar tuotteilla on kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

  • Yhteensopivat Apple-laitteet: iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPod Touch (5th generation), iPad mini ja iPad (3rd & ja 4th generation) 
  • Yhteensopivat Android-laitteet: Kaikki laitteet vaativat vähintään Android 4.3 käyttöjärjestelmäversion tai uudemman. Samsung Galaxy S3, S4, S5, Note II ja Note III. HTC One M8, One Mini ja One. LG G2, Nexus 4 ja Nexus 5. Motorola Moto G ja Moto X. Sony Xperia Z1 ja Z1 Compact.
  • Yhteensopiva kymmenien johtavien kuntosovellusten kanssa

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16010
Brändi Polar
Takuu 2 vuotta
mpn 91053162

Pieni hetki