Polar RC3 GPS Blue sykemittari -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Polar RC3 GPS Blue sykemittari

Ei varastossa

SKU: 16002

Polar RC3 Blue on yksi markkinoiden parhaista ja monipuolisimmista perus-sykemittareista, ja mikä parasta kohtuullisella hinnalla. Siinä on sisäänrakennettu tarkka GPS-vastaanotin, joten se seuraa kulkemaasi matkaa, nopeutta ja reittiä. Saat luettua laitteesi selkeältä näytöltä myös korkeustiedot, jotka perustuvat GPS -tietoihin. Laitteessa on ladattava akku, joka kestää 12 tuntia yhdelle latauksella. Se on tarkoitettu aktiivisille liikkujille kuten kestävyysurheilijoille, jotka tavoittelevat jatkuvasti parempia tuloksia. Tuote on yhteensopiva erikseen myytävien Polar pyöräily- ja juoksu -sensoreiden kanssa, joten se sopii loistavasti monilajiurheiluun. Polar RC3 laitteessa on viisi kiinteää lajiprofiilia esimerkiksi juoksemiseen ja pyöräilyyn. Alkuperäisen tuotepakkauksen mukana tulee laadukas Polar RC3 Blue sykemittari, Polar H3 -sykesensori (sykevyö), ylimääräinen sininen sykevyön hihna, USB-kaapeli latausta ja tiedonsiirtoa varten sekä pikaohjekirja. Polar sykemittareille myönnetään valmistajan virallinen 2 vuoden takuu. Toimitetaan postikuluitta valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Polar RC3 GPS Blue sykemittari on tyylikäs ja sporttinen sykemittari miehille ja naisillle. Siinä on iso ja selkeä näyttö, ja monipuoliset ominaisuudet. Treenin jälkeen RC3 antaa palautetta siitä kuinka treeni on sujunut. Tämä ominaisuus on hyödyllinen kaikille kuntoilijoille, jotka haluavat tietää miten harjoituksesi vaikuttaa. Heti treenin jälkeen laite antaa koosteen harjoituksen vaikutuksista, ja myöhemmin pystyt analysoimaan tarkempia tietoja tietokoneellasi ilmaisesta polarpersonaltrainer.com -palvelusta. Laite näyttää sykkeen ja kulutetut kalorit selkeästi isolla näytöllään. Laite mittaa kulutetut kalorit markkinoiden tarkimmalla mittaustekniikalla. Tämän mittaustekniikan nimi on Polar OwnCal, ja se mittaa kalorikulutuksen käyttämällä hyödyksi sukupuoltasi, henkilökohtaista maksimisykettäsi, ikääsi, painoasi, pituuttasi sekä harjoituksesi tehokkuutta. Sykemittarin edistyksellinen 5 minuuttia kestävän Polar-kuntotestin avulla voit seurata kehittymistäsi helposti ja nopeasti. Laite asettaa automaattisesti ikäperusteiset tavoitesykealueet. Voit myös asettaa nämä rajat itse itsellesi sopivaksi. Laite hälyttää mikäli sykkeesi nousee liian korkealla, tai laskee liian matalalle. 

Sykemittarissa on harjoituskuormitus-toiminto, jonka avulla näet päivittäisen treenikuormituksesi. Toiminto kertoo myös vaatiiko kehittymisesi lepopäiviä vai kovempia harjoituksia. Voit selvittää oman harjoituskuormituksen tilanteen Polarpersonaltrainer.com -palvelusta. Kestävyysharjoitusohjelman ohjaavat sinua parantamaan suorituskykyäsi juoksussa sekä pyöräilyssä. Voit luoda itse ohjelmia Polarpersonaltrainer.com -pavelussa ja siirtää ne sieltä RC3 sykemittariisi. Jokainen ohjelma sisältää lämmittely, harjoittelu ja palautumisvaiheet jokailselle harjoituksellesi. RC3 Blue sisältää edistyksellisen running index ominaisuuden. Se tekee juoksusi tehokkuuden seuraamisesta helppoa. Running indexin arvo lasketaan jokaisen harjoituksen jälkeen sykkeesi sekä nopeustietojen perusteella, ja näin pystyt seuraamaan juoksusi tehokkuuden kehittymistä kuin pörssikurssia. Usein on vaikea tietää kuinka tehokkaasti tulisi harjoitella. Polar on kehittänyt tähän ongelmaan ZoneOptimizer toiminnon. Se varmistaa, että harjoittelet varmasti oikealla teholla. Se säätää kehosi tämänhetkisen fysiologisen tilan mukaan viisi sykealuettasi (Polar Sport Zones) juuri oikeiksi, että pystyt helposti harjoittelemaan siten että treenin vaikutus on oikea.

Laitteessa on monia hyödyllisiä harjoitusominaisuuksia. Voit luoda omia opastettuja intervalliharjoituksia eri kriteerejen, kuten ajan sykkeen, nopeuden/vauhdin tai matkan perusteella. Voit määritellä harjoitukseen kolme ajastinta tai matkaa, ja kolme tavoitealuetta. Laitteessa on 5 kiinteää lajiprofiilia, joiden välillä pystyt vaivattomasti vaihtamaan. Tämä mahdollistaa lajikohtaisten asetusten muokkaamisen ja voit aktivoida haluamasi lisävarusteet profiiliin, jolloin laite tietää automaattisesti mitä sensoreita haluat käyttää kussakin urheilulajissa. Jos olet määritellyt tavoitealueen treeniäsi varten, niin laite neuvoo sinua graafisesti pysymään tämän alueen sisällä. Automaattisen kierrostallennus -ominaisuuden avulla voit asettaa RC3 sykemittarin tallentamaan kierrosaikoja vaikka tietyn matkan perustella. ZonePointer on todella näppärä ominaisuus. Se neuvoo näytöllä liikkuvalla symbolilla sinua pysymään asettamallasi tavoitelalueella. Tavoitealueet voit asettaa vauhdin, nopeuden, tehon ja poljinnopeuden mukaan.

Pakkauksen mukana tulevan H3 -sykesensorin koodattu Polar OwnCode (W.I.N.D 2,4Ghz) lähetystaajuus varmistaa, ettei muiden sykemittarit tai muut sähkölaitteet aiheuta häiriötä Polar RC3 sykemittariisi. Laitteen muistiin mahtuu 99 viimeisen harjoituksen tiedot ja se koostaa myös viikottaiset koosteet harjoituksistasi. Näin pysyt aina tietoisena viikottaisesta treenimäärästäsi. Pystyt myös siirtämään harjoitus

SKU 16002
Brändi Polar
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Takuu 2 vuotta