Polar RCX3 Black/Orange sykemittari -tuotetta ei ole enää saatavilla.

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Polar RCX3 Black/Orange sykemittari

Ei varastossa

SKU: 13776

Polar RCX3 Black/Orange on hinta-laatu -suhteeltaan loistava sykemittari monipuoliseen kuntoiluun. Kyseistä väriä on saatavilla vain rajoitettu erä. Se on tarkoitettu aktiivisille liikkujille kuten juoksijoille ja pyöräilijöille, jotka haluavat saada lisäohjeistusta tavoitteiden saavuttamiseen. Tuote on yhteensopiva erikseen myytävien Polar GPS-, pyöräily- ja juoksu -sensoreiden kanssa, joten se sopii loistavasti monilajiurheiluun. Alkuperäisen tuotepakkauksen mukana tulee laadukas Polar RCX3 Black/Orange sykemittari, Polar H3 -sykesensori (sykevyö) ja pikaohjekirja. Polar sykemittareille myönnetään valmistajan virallinen 2 vuoden takuu.

Polar RCX3 Black/Orange sykemittari on todellakin tyylikäs ja sporttinen sykemittari. Siinä on iso ja selkeä näyttö, ja monipuoliset ominaisuudet. Treenin jälkeen RCX3 antaa palautetta siitä kuinka treeni on sujunut. Tämä ominaisuus on hyödyllinen kaikille kuntoilijoille, jotka haluavat tietää miten harjoituksesi vaikuttaa. Heti treenin jälkeen laite antaa koosteen harjoituksen vaikutuksista, ja myöhemmin pystyt analysoimaan tarkempia tietoja tietokoneellasi ilmaisesta polarpersonaltrainer.com -palvelusta (vaatii Polar DataLink lisävarusteen). Laite näyttää sykkeen ja kulutetut kalorit selkeästi isolla näytöllään. Laite mittaa kulutetut kalorit markkinoiden tarkimmalla mittaustekniikalla. Tämän mittaustekniikan nimi on Polar OwnCal, ja se mittaa kalorikulutuksen käyttämällä hyödyksi sukupuoltasi, henkilökohtaista maksimisykettäsi, ikääsi, painoasi, pituuttasi sekä harjoituksesi tehokkuutta. Sykemittarin edistyksellinen 5 minuuttia kestävän Polar-kuntotestin avulla voit seurata kehittymistäsi helposti ja nopeasti. Laite asettaa automaattisesti ikäperusteiset tavoitesykealueet. Voit myös asettaa nämä rajat itse itsellesi sopivaksi. Laite hälyttää mikäli sykkeesi nousee liian korkealla, tai laskee liian matalalle. 

Sykemittarissa on harjoituskuormitus-toiminto, jonka avulla näet päivittäisen treenikuormituksesi. Toiminto kertoo myös vaatiiko kehittymisesi lepopäiviä vai kovempia harjoituksia. Voit selvittää oman harjoituskuormituksen tilanteen Polarpersonaltrainer.com -palvelusta (vaatii Polar DataLink lisävarusteen). Kestävyysharjoitusohjelman ohjaavat sinua parantamaan suorituskykyäsi juoksussa sekä pyöräilyssä. Voit luoda itse ohjelmia Polarpersonaltrainer.com -pavelussam ja siirtää ne sieltä RCX3 sykemittariisi (vaatii Polar DataLink lisävarusteen). Jokainen ohjelma sisältävää lämmittely, harjoittelu ja palautumisvaiheet jokailselle harjoituksellesi. RCX3 sisältää edistyksellisen running index ominaisuuden. Se tekee juoksusi tehokkuuden seuraamisesta helppoa. Running indexin arvo lasketaan jokaisen harjoituksen jälkeen sykkeesi sekä lisävarusteena saatavilla olevien GPS- tai juoksusensorin nopeustietojen perusteella, ja näin pystyt seuraamaan juoksusi tehokkuuden kehittymistä kuin pörssikurssia. Usein on vaikea tietää kuinka tehokkaasti tulisi harjoitella. Polar on kehittänyt tähän ongelmaan ZoneOptimizer toiminnon. Se varmistaa, että harjoittelet varmasti oikealla teholla. Se säätää kehosi tämänhetkisen fysiologisen tilan mukaan viisi sykealuettasi (Polar Sport Zones) juuri oikeiksi, että pystyt helposti harjoittelemaan siten että treenin vaikutus on oikea.

Laitteessa on monia hyödyllisiä harjoitusominaisuuksia. Voit luoda omia opastettuja intervalliharjoituksia eri kriteerejen, kuten ajan sykkeen, nopeuden/vauhdin tai matkan perusteella. Voit määritellä harjoitukseen kolme ajastinta tai matkaa, ja kolme tavoitealuetta. Laitteessa on kiinteänä neljä lajiprofiilia, joista yksi on tarkoitettu juoksuun, kaksi pyöräilyyn ja yksi muita lajeja varten. Voit aktivoida haluamasi lisävarusteet profiiliin, jolloin laite tietää automaattisesti mitä sensoreita haluat käyttää kussakin urheilulajissa. Jos olet määritellyt tavoitealueen treeniäsi varten, niin laite neuvoo sinua graafisesti pysymään tämän alueen sisällä. Automaattisen kierrostallennus -ominaisuuden avulla voit asettaa RCX3 sykemittarin tallentamaan kierrosaikoja vaikka tietyn matkan perustella. ZonePointer on todella näppärä ominaisuus. Se neuvoo näytöllä liikkuvalla symbolilla sinua pysymään asettamallasi tavoitelalueella. Tavoitealueet voit asettaa vauhdin, nopeuden, tehon ja poljinnopeuden mukaan.

Pakkauksen mukana tulevan H3 -sykesensorin koodattu Polar OwnCode (W.I.N.D 2,4Ghz) lähetystaajuus varmistaa, ettei muiden sykemittarit tai muut sähkölaitteet aiheuta häiriötä Polar RCX3 sykemittariisi. Laitteen muistiin mahtuu 99 viimeisen harjoituksen tiedot ja se koostaa myös viikottaiset koosteet harjoituksistasi. Näin pysyt aina tietoisena viikottaisesta treenimäärästäsi. Pystyt myös siirtämään harjoitustietosi myös PC- ja Mac -tietokoneellesi, sekä polarpersonaltrainer.com-palveluun lisävarusteena saatavilla olevan Polar DataLink tiedonsiirtoyksikön avulla. Polarpersonaltrainer.com palvelussa pystyt analysoimaan harjoituksiasi ja harjoituskuormitusta, luomaan harjoitusohjelmia, sekä pitämään harjoituksistasi päiväkirjaa.

Laitteen ominaisuudet:

  • Vesitiivis 30m asti, eli roiskevesisuojattu
  • Kellonaika 12h ja 24h näytöllä, ja kahdelle aikavyöhykkeelle
  • Hälytys ja herätys
  • Päiväys ja viikonpäivä
  • Valittavissa olevat kielet: englanti, saksa, suomi, ranska, hollanti, tanska, norja, ruotsi, portugali, espanja ja italia
  • Näppäinlukko
  • Itse vaihdettavissa oleva paristo, ja heikon paristovirran symboli
  • Taustavalo
Laite on yhteensopiva useiden Polar -lisävarusteiden kanssa, jotka laajentavat laitteen jo valmiiksi monipuoliset ominaisuudet maksimiinsa. Yhteensopiviin GPS-lisävarusteisiin kuuluvat Polar G3 GPS ja G5 GPS-sensori. Yhteensopiviin pyöräily-lisävarusteisiin kuuluvat CS-poljinnopeussensori ja CS-nopeussensori. Juoksulisävarusteisiin kuuluvat S3 ja S3+ juoksusensorit. Näiden lisävarusteiden avulla saat laitteeseesi kattavat nopeus, vauhti ja matkatiedot, sekä monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia.
SKU 13776
Brändi Polar
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Takuu 2 vuotta