Polar Unite Black

 • Erinomainen hinta-laatusuhde: Polar Unite tuo erittäin kilpailukykyiset ominaisuudet fitness-seurantaan kohtuuhintaan, inspiroiden säännölliseen treeniin ja terveellisiin elämäntapoihin.
 • Täydellinen treenikumppani: Kello sisältää rannesykemittauksen, unen ja palautumisen seurannan sekä puhelinavusteisen GPS-paikannuksen, tarjoten kattavan tuen kuntoiluun ja aktiiviseen elämäntapaan.
 • Arkeen soveltuva älykello: Polar Unite White yhdistää käyttäjäystävällisen kosketusnäytön, monipuoliset fitness-ominaisuudet ja älypuhelimen ilmoitukset, tehden siitä ihanteellisen valinnan päivittäiseen käyttöön.

Varastossa (Määrä: 2)

SKU: 42175
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Polar Unite Black – Persoonallinen fitnesskello, joka auttaa sinua löytämään oman potentiaalisi!

Kesällä 2020 julkaistu Polar Unite on sinulle, joka tarvitset parhaat ominaisuudet seuraamaan treenejäsi ja kohentamaan kuntoasi, jopa vielä kohtuulliseen hintaan. Polar Unite motivoi treenaamaan säännöllisesti ja tekee hyvässä kunnossa pysymisestä ja terveellisten elämäntapojen ylläpitämisestä luonnollisen osan arkeasi älykkäillä ominaisuuksillaan. Se on henkilökohtainen opastajasi kohti parempaa kuntoa ja terveellisempää elämää.

Unite-malliston tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat mm. rannesykemittaus, Polarin loistava unen ja palautumisen seuranta sekä puhelimen GPS-paikannusta hyödyntävä nopeuden, matkan ja reitin mittaus. Jos etsit samoilla ominaisuuksilla varustettua sykemittaria sisäänrakennetulla GPS-ominaisuudella, niin suosittelemme suosittua Polar Ignite -mallistoa.

Polar Unite kellojen mukana tulee vaihto-osa, jonka avulla saat varmasti oikean kokoisen rannekkeen itsellesi. S-kokoinen ranneke on 130 – 185 mm ja M/L on 155-210 mm. Polar Unite Black kellossa mukana tuleva silikoniranneke on musta. Voit tilata lisää omaan tyyliisi sopivia vaihtorannekkeita, jotka saat itse vaihdettua helpon pikalukituksen avulla. Tällä kellolla tuot myös persoonallisuuttasi paremmin esiin uudella väriteemaominaisuudella. Saat vaihdettua kellotaulusi teemaa mielesi ja tyylisi mukaan vaikka päivittäin! Pakkaus sisältää myös USB-laturin ja pikaoppaan.

Tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Precision Prime™ -edistyksellinen rannesykkeenmittaus
 • Nightly Recharge™ -palautumisen mittaus
 • Sleep Plus Stages™ -unen seuranta
 • FitSpark™ -päivittäinen treeniopas
 • Serene™ -ohjattu hengitysharjoitus
 • GPS (yhdistettävä puhelimeen)
 • Värillinen kosketusnäyttö
 • Eri väriteemoja kellotauluun
 • Pikalukittavat vakiorannekkeet (S-L)
 • 4 päivän akunkesto aktiivisuuskäytössä ja jopa 50 tuntia yhtenäistä treeniaikaa

Uusia ominaisuuksia ohjelmistopäivityksen myötä

Polar Unite -sykemittarit saivat 8. syyskuuta 2021 ohjelmistopäivityksen, joiden ansiosta kellot ovat entistäkin parempia. Uusina ominaisuuksina kellot saavat seuraavat päivitykset:

 • Viikkoyhteenveto
 • Energialähteet
 • HR-sykesensoritila
 • Laajempi kellonäytön muokkaus
 • Uniajan muokkaus Flow-palvelussa

Precision Prime™-rannesykkeenmittaus

Polar Unite -sykekellossa on edistyksellinen rannesykkeenmittaus, jonka avulla pystyt seuraamaan aktiivisuuttasi ympäri vuorokauden ja harjoittelemaan ilman erillistä sykevyötä. Polarin rannesykkeenmittaus on yksi markkinoiden edistyneimmistä, kiitos Precision Prime monianturiteknologian. Sykeseuranta on hyvä työkalu kehosi työmäärän ja kertyneen kuormituksen arviointiin. Se auttaa sinua tunnistamaan tavoitteiden mukaisen optimaalisen sykealueen jokaista treeniä varten. Treenin jälkeen pystyt katselemaan tuloksiasi ja saat motivaatiota seuraamalla kehittymistäsi.

Nightly Recharge™ -palautumisen mittaus

Nightly Recharge™ ominaisuuden avulla ylläpidät hyvinvointiasi ja saavutat treenitavoitteesi. Se kertoo kuinka hyvin nukuit (unen tila), ja kuinka hyvin autonominen hermostosi rauhoittui unen ensimmäisten tuntien aikana (ANS-tila). Kello mittaa molemmat tilat yön aikana automaattisesti ja vertaa niitä viimeisen 28 päivän aikana mitattuun omaan tasoosi. Nightly Rechargen avulla tiedät, onko kehosi valmis treeniin vai onko parempi ottaa rauhallisemmin. Polar Flow -sovelluksella saat yksilöllisiä treeni- ja univinkkejä sekä energiatasojen säätelyvinkkejä.

Sleep Plus Stages™ -unen seuranta

Sleep Plus Stages™ toiminnolla saat tietää kaiken yösi kulusta. Se seuraa automaattisesti unesi määrää, laatua sekä eri univaiheiden kestoa. Unituloksiasi seuraamalla voit parantaa tai korjata untasi. Unen seuranta auttaa tunnistamaan tekijät, joilla voi olla negatiivinen vaikutus uneesi. Lihasten kasvu ja kudosten uusiutuminen tapahtuu suurimmaksi osaksi nukkumisen aikana, joten unella on tärkeä rooli palautumisessa. Unella on myös vaikutus muistiin, oppimiseen ja mielialaan, joten se on tärkeää henkisen hyvinvointisi kannalta.

FitSpark™ -päivittäinen treeniopas

Sinun ei enää tarvitse huolehtia oikean treeniohjelman löytämisestä, sinulla on se jo ranteessasi! FitSpark™ -treenioppaan avulla saat päivittäin valmiita treenejä, jotka vastaavat palautumis- ja kuntotasoasi sekä treenihistoriaasi. Treenivalikoima on monipuolinen ja saat sen avulla joka päivä vaihtelevia harjoituksia. Saat 2-4 treenivaihtoehtoa, joista ensimmäinen sopii sinulle parhaiten ja loput ovat vaihtoehtoisia. Kello opastaa sinua treenin kaikissa vaiheissa, joten voit keskittyä vain itse treenaamiseen!

Serene™ -ohjattu hengitysharjoitus

Serene™ -syvähengityksen avulla hallitset tehokkaasti stressiä, kehität kestävyyttä ja parannat keskittymiskykyäsi. Säännöllisesti tehtynä Serene-hengitysharjoitus auttaa sinua stressinhallinnassa ja unenlaadun parantamisessa. Harjoituksen aikana sinulla on käytössäsi helposti noudatettavat ohjeet säännöllisen hengitysrytmin ylläpitämiseen ja reaaliaikainen palaute, jolla saat tietää miten kehosi reagoi harjoitukseen. Serene-harjoituksen jälkeen saat yhteenvedon ajasta, jonka olet viettänyt kolmella tyyneysvyöhykkeellä. Mitä kauemmin vietät aikaa korkeimmalla vyöhykkeellä, sitä enemmän saat hyötyjä pitkällä aikavälillä.

Polar Flow -sovellus ja -verkkopalvelu

Polar Flow on ilmainen kuntoilusovellus ja treenipäiväkirja netissä, joka on saatavilla niin verkko- kuin mobiilisovelluksena. Pystyt sovelluksen avulla seuraamaan harjoitteluasi, analysoimaan edistymistäsi ja parantamaan tuloksiasi. Suunnittele treenisovelluksella yksittäisiä harjoituksia tai luo henkilökohtainen harjoitussuunnitelma, synkronoi kaikki tiedot Polar-tuotteeseesi ja harjoittele tehokkaammin suoran opastuksen avulla. Polar Flow -käyttäjänä voit myös synkronoida treenitietosi automaattisesti muihin treenisovelluksiin, kuten Stravaan, MyFitnessPaliin tai TrainingPeaksiin.

Tekniset tiedot

 • Värillinen kosketusnäyttö
 • ‎Mitat 43 x 43 x 8,5 mm
 • Lasikuituvahvisteinen polymeerikuori
 • Silikoniranneke
 • GPS (yhdistettävä puhelimeen)
 • 4 päivän akunkesto aktiivisuuskäytössä ja jopa 50 tuntia yhtenäistä treeniaikaa
 • 24/7 aktiivisuuden ja sykkeen seuranta
 • Älypuhelinilmoitukset
 • Uimavesitiivis
 • Aika ja päivämäärä. Herätys ja torkkutoiminto. Sekuntikello ja alaspäin laskeva ajastin.
 • Käyttöliittymän kielet suomi, ruotsi, englanti, espanja, hollanti, indonesia, italia, norja, portugali, puola, ranska, saksa, tanska, tšekki, turkki, venäjä, kiina (yksinkertaistettu) ja japani


Mitä eroa on Polar Unite ja Polar Ignite -mittareilla?

Polar Unite ja Polar Ignite muistuttavat monilta osin toisiaan. Kellojen väliltä löytyy kuitenkin muutama ero, jotka on hyvä ottaa huomioon valintaa tehdessä.

 • GPS-paikannus: Polar Ignite kellossa on sisäänrakennettu GPS, joka toimii ilman matkapuhelinta. Polar Unite taas tulee olla yhdistettynä matkapuhelimeen, jotta sen GPS-toimintoa voi käyttää.

 • Akun kesto: Polar Uniten akku on huomattavasti Polar Igniten akkua pitkäkestoisempi. Siinä missä Polar Uniten akun kesto on jopa 50h treenitilassa (rannesykemittaus ja GPS päällä), Ignitessä akun kesto vastaavilla toiminnoilla on n. 17 tuntia.
SKU 42175
Brändi Polar
Rungon leveys 43 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Musta
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen pituus 130 - 210 mm
Rannekkeen väri Musta
Taulun väri Musta
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Takuu 2 vuotta
mpn 900108443