Polar V650 Sykesensorilla

d:Polar V650 pyöräilytietiokone sykesensorilla on hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras pyöräilytietokone. Laite on suunniteltu aktiivisille pyöräilijöille, jotka haluavat analysoida tekemistään, parantaa tuloksia ja tehokkuutta. Laitteeseen on integroitu GPS, jonka avulla voit seurata reittiä reaaliajassa. Laitteessa on myöskin ilmanpiane mittari, joka antaa tarkat korkeustiedot ajettaessa. Tietoja on helppo lukea laitteen 2,8 tuumaisesta värillisestä kosketusnäytöstä. Laite antaa myös välittämästi harjoituksen jälkeen palautteen harjoituksen kulusta ja tuloksista. Harjoituksia voit tämän lisäksi suunnitella ja analysoida maksuttomassa Polar Flow -verkkopalvelussa, joka on todella kätevä apuväline harjoitteluun ja sen seuraamiseen ja kehittämiseen pitkällä aikavälillä. Tähän pakkaukseen sisältyy sykesensori. Laitteeseen sisältyy monenlaisia kehonmittaustoimintoja. Laitteeseen voit itse määrittää sykealueet, jotka määritetään maksimisykkeen avulla. Polar V650 sykesensorilla kertoo myös kulutetut kalorit, sykkeen ja antaa heti harjoituksen jälkeen palautteen harjoituksen vaikutuksista. Voit asettaa laitteeseen äänimerkit, jotka avustavat suunnitellun harjoituksen toteuttamisessa. Näyttöä voit itse säätää niin että se näyttää ne tiedot, joita haluat harjoituksen aikana nähdä.  Pakaus sisältää: Polar V650 pyöräilytietokone H10 -sykesensori USB- kaapeli Säädettävä Polar Bike mount jolla saat laitteen kiinnitetty ohjaustankoon Aloitusopas Polar Flow -sovelluksen kanssa yhteensopivat laitteet löydät täältä.

Sku: 16055

;
228,00 €
Polar V650 Sykesensorilla 4 7
-15%

Polar V650 Sykesensorilla

Polar V650 Sykesensorilla

Tuotekoodi: 16055

Polar V650 Sykesensorilla 4 7

Väliaikaisesti loppu

269,00 €

228,00 €

Tuotekuvaus

Polar V650 pyöräilytietiokone sykesensorilla on hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras pyöräilytietokone. Laite on suunniteltu aktiivisille pyöräilijöille, jotka haluavat analysoida tekemistään, parantaa tuloksia ja tehokkuutta. Laitteeseen on integroitu GPS, jonka avulla voit seurata reittiä reaaliajassa. Laitteessa on myöskin ilmanpiane mittari, joka antaa tarkat korkeustiedot ajettaessa. Tietoja on helppo lukea laitteen 2,8 tuumaisesta värillisestä kosketusnäytöstä. Laite antaa myös välittämästi harjoituksen jälkeen palautteen harjoituksen kulusta ja tuloksista. Harjoituksia voit tämän lisäksi suunnitella ja analysoida maksuttomassa Polar Flow -verkkopalvelussa, joka on todella kätevä apuväline harjoitteluun ja sen seuraamiseen ja kehittämiseen pitkällä aikavälillä. Tähän pakkaukseen sisältyy sykesensori.

Laitteeseen sisältyy monenlaisia kehonmittaustoimintoja. Laitteeseen voit itse määrittää sykealueet, jotka määritetään maksimisykkeen avulla. Polar V650 sykesensorilla kertoo myös kulutetut kalorit, sykkeen ja antaa heti harjoituksen jälkeen palautteen harjoituksen vaikutuksista.

Voit asettaa laitteeseen äänimerkit, jotka avustavat suunnitellun harjoituksen toteuttamisessa. Näyttöä voit itse säätää niin että se näyttää ne tiedot, joita haluat harjoituksen aikana nähdä. 

Pakaus sisältää:

  • Polar V650 pyöräilytietokone
  • H10 -sykesensori
  • USB- kaapeli
  • Säädettävä Polar Bike mount jolla saat laitteen kiinnitetty ohjaustankoon
  • Aloitusopas
  • Polar Flow -sovelluksen kanssa yhteensopivat laitteet löydät täältä.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 16055
Brändi Polar
Takuu 2 vuotta
mpn 90069010

Pieni hetki