Polar Vantage M White

223,00 €
Ei varastossa
SKU
31885

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Muut mallit

Polar Vantage M White on viimeisimmällä teknologialla ranteesta sykkeen mittaava GPS-multisport-urheilukello aktiivisesti treenaaville tai sellaisiksi aikoville. Laitteen avulla optimoit harjoitteluasi ja seuraat kuntosi kehitystä, sekä mittaat aktiivisuuttasi myös harjoittelun ulkopuolella 24/7 aktiivisuusmittauksen avulla. Tyylikäs värinäytöllä varustettu laite on täysin vedenkestävä ja sisältää yli 130 erilaista lajiprofiilia monipuoliseen harjoitteluun sekä henkilökohtaisesti mukautuvat harjoitusohjelmat esimerkiksi puolimaratonille valmistautumiseen.

Vantage M White painaa vain 45 grammaa ja siinä on hyvin hengittävä ranneke, joten laite tuntuu miellyttävältä myös kovimmissa treeneissä. Laitteeseen käyvät kaikki 22mm levyiset rannekkeet eli voit halutessasi vaihtaa rannekkeen tarvikerannekkeeseen tai valita mieleisesi Polarin laajasta tarjonnasta. Laitteessa on hyvin kestävä akku, jolla treenaat 25 tuntia täydellä GPS:n teholla ja jatkuvalla rannesykemittauksella. Luonnollisesti pienemmällä GPS:n tarkkuudella laitteen akku saadaan kestämään huomattavasti pidempään ja ilman GPS:ää akun luvataankin kestävän jopa viikon päivittäistä treenausta.

Polar Vantage M White on saatavilla kahdella eri rannekkeen pituudella: S pienemmille ranteille ja M/L normaaleille sekä isomman ranteen omaaville. (S ranteen ympärys min. 130mm ja max 187mm, M/L ranteen ympärys min. 130mm ja max 210mm).

Tehokasta rannesykemittausta - Precision Prime

Vantage-sarjan sykemittareissa on täysin uusi rannesykemittausteknologia nimeltään Precision Prime. Siinä mittauksen suurinta haastetta eli mittaukseen häiriötä tuottavaa kellon liikettä mitataan neljän kellon kosketusta ihoon aistivan elektrodin avulla yhdistettynä 3D-kiihtyvyysanturin tuottamaan dataan. Lisäksi se hyödyntää useita eri led:in värejä (keltainen, vihreä, punainen) mahdollisimman syvältä ihosta tapahtuvan mittauksen mahdollistamiseksi. Entistä tarkemman rannesykemittauksen avulla pystyt seuraamaan sykettäsi 24/7 ja harjoittelemaan ilman erillistä sykevyötä.

Optimoi harjoittelusi - Training Load Pro-rasituksen seuranta

Harjoittelukuorman optimointi on tie menestykseen. Training Load Pro auttaa harjoittelemaan aina oikealla intensiteetillä ja kertoo miten kovaa sinun tulisi harjoitella kehittyäksesi. Training Load Pro myös kertoo jos olet treenannut liian kovaa ja lähestyt ylikuntoa tai jos harjoittelusi on ollut liian kevyttä nykyisen kuntosi ylläpitämiseksi. Kello myös ilmoittaa, kun olet ollut paikallasi liian pitkään huolehtien päivittäisestä aktiivisuudestasi.

Juoksuindeksi

Aktiiviset juoksijat ja lenkkeilijät voivat juoksuindeksin avulla seurata juoksukuntonsa kehitystä ja tarkastella juoksunsa tehokkuutta aktiivisessa käytössä. Juoksuindeksi lasketaan jokaisen juoksun jälkeen hyödyntämällä sykemittauksen ja GPS-sensorin tuottamaa dataa. Mitä korkeampi juoksuindeksin lukema, sitä nopeammin pystyt juoksemaan pienemmällä rasituksella. Kello ilmoittaa sinulle myös keskimääräisen ajan, juostun matkan ja tahdin.

FitSpark™ -treeniopas, Kisavauhti ja Strava Live Segments® nyt myös Vantagessa!

Ohjelmistopäivityksen yhteydessä Polar Vantage -kelloista löytyy nyt uusia ominaisuuksia. FitSpark™ -treenioppaan avulla saat joka päivä valmiita treeniohjelmia suoraan kelloosi. FitSparkin suunnittelemat harjoitusohjelmat perustuvat puhtaasti kuntotasoosi, treenihistoriaasi sekä palautumis- ja valmiustasoosi (Nightly Recharge™). Saat päivittäin 2-4 erilaista treenivaihtoehtoa, joista yksi sopii sinulle parhaiten ja loput ovat vaihtoehtoisia treenejä. FitSparkista löytyy yhteen 19 erilaista harjoitusta, joiden joukosta sinulle valitaan päivittäin 2-4 erilaista treenivaihtoehtoa. Yksi näistä sopii sinulle parhaiten juuri tähän hetkeen ja loput näistä ovat vaihtoehtoisia treenejä. Valikoimasta löytyy treenejä kardio-, voima- ja huoltava-treenikategorioista.

Kisavauhti-ominaisuus auttaa sinua saavuttamaan tietyn tavoiteajan tietyllä matkalla. Voit määrittää Kisavauhtiin tavoiteajan esimerkiksi 45 minuuttia 10 kilometrin matkalle. Nyt voit seurata kellostasi, kuinka paljon olet joko edellä tai jäljessä asettamaasi tavoitetta. Laite näyttää myös, mikä on tavoitteen saavuttamisen edellyttämä tasainen vauhti ja nopeus.

UUTTA! Palaudu ja nuku hyvin

Hyvä uni on avain palautumiseen ja hyvinvointiin, ja monet kehon palautumistoiminnoista, kuten lihasten kasvu ja kudosten uusiutuminen, tapahtuvat suurimmaksi osaksi nukkuessa. Polar Sleep Plus Stages™ seuraa yösi kulkua unesi määrästä eri univaiheiden kestoon. Algoritmi on testattu unipolygrafialla, unen seurannan standardimenetelmällä, ja se tunnistaa kun nukahdat ja heräät. Näet tuloksesi suoraan kellostasi Sleep plus Stages-järjestelmän laskeman unituloksen avulla sekä Polar Flow-sovelluksessa. Tuloksen avulla pääset pureutumaan myös seikkoihin, joilla on mahdollinen negatiivinen vaikutus uneesi ja parantamaan untasi pitkällä aikavälillä. Samalla kun Polar Sleep Plus Stages™ seuraa unesi laatua, Nightly Recharge™ kertoo kuinka hyvin palaudut treenaamisen aiheuttamasta rasituksesta ja muista haasteista, joita kohtaat päivän aikana. Nightly Recharge perustuu kahteen tietoon: kuinka hyvin nukuit (unen tila) ja kuinka hyvin autonominen hermostosi rauhoittui unen ensimmäisten tuntien aikana (ANS-tila), jotka ovat yleisiä palautumisen mittareita. Tulos kertoo, oletko valmis uuteen treeniin ja milloin on syytä ottaa rauhallisemmin, ja kytkemällä Vantage-kellosi Polar Flow sovellukseen, saat tulokseesi perustuvia treeni- ja univinkkejä sekä ideoita energiatason säätelyyn.

Erittäin kevyt rakenne ja vaihdettavat rannekkeet

Polar Vantage M White painaa vain 45 grammaa, joten se ei häiritse harjoittelun aikana tai jokapäiväisessä elämässä vaan tuntuu huomaamattomalta. Lisäksi laitteessa on kevennetty ja tuuletusaukoin varustettu ranneke, joka varmistaa että laite tuntuu miellyttävältä kovimpienkin harjoitusten aikana. Laitteessa on vaihdettavat rannekkeet ja standardi 22mm pikakiinnitys, joten voit halutessasi vaihtaa minkä tahansa oikean levyisen rannekkeen laitteeseen.

Polar Vantage M OminaisuudetPolar Vantage M tietoja

Polar Flow - analysoi harjoitteluasi ja jaa harjoituksesi muille

Polar Flow kännykkä- ja verkkosovelluksen avulla voit suunnitella ja analysoida harjoitteluasi, sekä jakaa harjoituksesi myös muille. Voit myös antaa ohjelman suunnitella oman juoksuohjelmasi esimerkiksi puolimaratonia varten. Sovelluksen avulla näet kulkemasi reitin kartalla ja voit tarkastella syketietojasi, kuljettua matkaa ja nousumetrejä, kulutettuja kaloreita ja muita olennaisia harjoittelun mittareita. Harjoittelutietojen lataus käy kätevästi langattomasti puhelimeen ladattavaan sovellukseen. Voit myös synkronoida tietosi muihin urheiluyhteisöihin, kuten Stravaan tai TrainingPeaksiin. Polar Flow on saatavilla sekä Android että iOS puhelimiin.

Kaikki ominaisuudet:

 • Uusi rannesykemittauksen monisensoriteknologia Precision Prime
 • Aina päällä oleva kirkas värinäyttö. Näytön valoisuuden taso säätyy ympäristön kirkkauden mukaan.
 • Paino 45 g, halkaisija 46 mm ja paksuus 12,4 mm.
 • Erittäin pitkä akunkesto (25 tuntia GPS täydellä teholla, kun sykemittaus on päällä)
 • Sisäänrakennettu GPS mittaa reittisi ja kuljetun matkan tarkasti ja mahdollistaa reitin tarkastelun myöhemmin Polar Flow -palvelusta. Tukee myös Galileo/QZSS-navigointia
 • Yli 130 lajiprofiilia
 • Juoksusensorin manuaalinen kalibrointi
 • Fitness test-kuntotesti
 • Training Load Pro harjoittelun intensiteetin seuranta ja ennakoivat ohjeistukset
 • Sleep Plus Stages™-unen seuranta ja analyysit ohjaavat kohti oikeaa unirytmiä
 • Nightly Recharge™-palautumisen mittaus
 • Serene™- ohjatut hengitysharjoitukset
 • 24/7 aktiivisuuden ja sykkeen seuranta, ja erillinen ilmoitus kun olet ollut paikallasi liian kauan
 • Zone lock: sykealueen määrittely ja lukitus harjoituksen tueksi
 • Soveltuu uintiin ja tunnistaa automaattisesti uintityylisi laskien esimerkiksi uidut kierrokset, matkan ja vetojen määrän
 • Älykkäät harjoitusilmoitukset
 • Älypuhelinilmoitukset


UKK

Kenelle Polar Vantage M White on tarkoitettu?

Vantage M White on tarkoitettu aktiivisille harjoittelijoille, mutta soveltuu hyvin myös tavallisille kuntoliikkujille. Laite on ominaisuuksiinsa nähden edullinen ja soveltuu tyylikkään ulkonäönsä puolesta pidettäväksi myös harjoituskenttien ulkopuolella.

Mitä merkittävää eroa on Polar Vantage M ja Polar Vantage V laitteilla?

Vantage M White ei sisällä juoksutehonmittausta eikä Recovery Pro -palautumisen seurantaa, jotka löytyvät Vantage V:stä. Vantage M:ssä ei myöskään ole kosketusnäyttöä ja barometriä. M:n ilmoitettu akun kesto on täydellä GPS-teholla rannesykemittaus päällä 10 tuntia V-mallia lyhyempi. Samalla M on kuitenkin V:tä selkeästi kevyempi ja siinä on mahdollisuus vaihdettaviin standardirannekkeisiin, jotka puuttuvat V:stä.

Omistan Polar M400/M430:n - kannattaako vaihtaa?

Suosittelemme. Vantage M White on jo selkeästi eri sukupolven laite, josta löytyvät uusimmat harjoitteluominaisuudet kuten Training Load Pro, huomattavasti edistyneempi rannesykemittaus ja entistä parempi akunkesto. Laite on myös edellisen sukupolven laitteisiin verrattuna mukavampi käyttää kirkkaan näyttönsä ja uuden käyttöliittymän ansiosta. Lisäksi uusi pyöreä minimalistinen muoto on monien mielestä huomattavasti entistä kantikasta muotokieltä tyylikkäämpi.

Sisältääkö pakkaus sykevyön?

Polar Vantage M White -mittarin hintaan ei kuulu sykevyötä, joten jos haluat kaikista tarkimman sykemittauksen, suosittelemme ostamaan laitteen kanssa Polar H10 sykevyön.

Mitä jos laitteessani ilmenee vika?

Olemme saaneet Polarilta ohjeistuksen kellon resetointiin/nollaukseen, joka voi auttaa moniin vikoihin. Tässä ohjeet:

 1. Liitä kello USB-johdolla tietokoneeseen ja anna sen latautua hetken, että akussa on varmasti virtaa
 2. Paina start-näppäintä pohjassa reilun kymmenen (10) sekunnin ajan, jolloin kello käynnistyy uudelleen
 3. Asentakaa uusin ohjelmistopäivitys Polar Flowsync -ohjelmiston avulla, mikäli kello ei asenna sitä automaattisesti

Jollei vika korjaannu, laitteen voi toimittaa suoraan Polarin keskushuoltoon, jossa hoidetaan kaikki takuukorjaukset. Saamamme tiedon mukaan Vantage-laitteiden huollot suoritetaan tällä hetkellä jonon ohi, joten käsittely on hyvinkin pikainen. Polar saa korjattua Vantage-laitteet pääosin samana päivänä kun ne saapuvat huoltoon, viimeistään sitä seuraavana. Eli koko huoltoprosessi lähetyksineen kestää enintään 3-4 arkipäivää.

Voitte lähettää tuotteen huoltoon rekisteröimällä huoltopyynnön Polarin verkkosivuilla. Kaikki tarvittavat ohjeet löydätte täältä: https://www.polar.com/fi/tuki/huolto, valitse kohta ”Huoltopyyntö”.

Lisätietoja
SKU 31885
Brändi Polar
Ominaisuudet Rannesykemittaus, GPS (sisäänrakennettu), Askelmittari, Kalorikulutus, Unen seuranta
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, Herätys, Päivyri, Syke
Rungon leveys 46 mm
Lasi Muovi
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa, Valkoinen
Rannekkeen pituus 130 - 187 / 140 - 210 mm
Rannekkeen väri Valkoinen
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn 90069738
payments-logo
2021 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.