Polar Vantage V Black

Tästä tuotteesta -20€ alennus, kun tilaat sykemittariuutiskirjeen!
Tilaa uutiskirje

Sku: 31888

498,00 €
Polar Vantage V Black 4 6

Polar Vantage V Black

Polar Vantage V Black

Tuotekoodi: 31888

Polar Vantage V Black 4 6

Tästä tuotteesta -20€ alennus, kun tilaat sykemittariuutiskirjeen!
Tilaa uutiskirje

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

498,00 €

Tuotekuvaus

Polar Vantage V Black on Polarin uusi huippulaite GPS-multisport laitteiden kärkikastiin, joka korvaa vanhan V800 mittarin ja katkaisee vuosien odotuksen. Laitteen myötä Polar siirtyy onnistuneesti vanhasta kulmikkaasta muotoilusta tyylikkääseen pyöreään muotokieleen. Laitteen kehityksessä on keskitytty urheilijoille merkityksellisimpien ominaisuuksien hiomiseen entistä parempien sykemittaus- ja harjoittelutoimintojen muodossa tehden siitä täydellisen valinnan tosissaan treenaaville ja aktiiviurheilijoille. Laite on valmistettu premium-materiaaleista ja siinä on päivänvalossa hyvin näkyvä kirkas kosketusnäyttö, jota suojaa kolhuja kestävä Gorilla-lasi. Kellon ranneke on koko M/L ja se sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta on välillä 155-210mm.

Laite tuo mukanaan kaksi merkittävää sykemittareissa ennennäkemätöntä ominaisuutta:

 • Paranneltu rannesykemittaus: Laitteessa on Polarin omaan tuotekehitykseen perustuva rannesykemittaus, johon on optisen mittauksen tarkkuuden parantamiseksi lisätty laitteen liikettä iholla tarkkailevat sensorit.
 • Juoksutehon mittaus ranteesta: Vantage V on markkinoiden ensimmäinen laite, joka mahdollistaa juoksutehon mittauksen ilman erillisiä sensoreita suoraan juoksijan ranteesta.

Lisäksi laitteesta löytyvät kaikki huippumittarilta oletettavat ominaisuudet:

 • Uudistunut rasituksen ja palautumisen kokonaisvaltainen seuranta Training Load Pro ja Recovery Pro -ominaisuuksien avulla
 • GPS ja barometri
 • Kirkas, aina päällä oleva kosketusnäyttö. Näytön valoisuuden taso säätyy ymäristön kirkkauden mukaan.
 • +130 urheilutilaa
 • Erittäin pitkä akunkesto: 35 tuntia parhaalla GPS:n tarkkuudella ja rannesykemittauksella. Viikko päivittäistä harjoittelukäyttöä 24/7 sykeseurannalla GPS pois päältä.
 • Polar Flow -palvelu mobiililaitteille ja verkossa

Polar Precision Prime - edistynyt rannesykemittaus

Rannesykemittaus on perinteisesti kärsinyt huomattavasti kellon liikkeistä ranteessa, jotka ovat aiheuttaneet häiriötä mittaukseen. Aiemmissa ratkaisuissa ongelmaa on lievennetty yhdistämällä ledien tuottama signaali 3D-kiihtyvyysanturiin, jonka avulla sydämen sykkeen aiheuttamat muutokset on pyritty erottamaan käden liikkeistä.

Polar on ratkaissut ongelman asentamalla 3D-kiihtyvyysanturin lisäksi neljä elektrodia laitteen pohjaan, jolloin laitteen liike iholla voidaan havainnoida ja erottaa varsinaisesta sykekäyrästä. Lisäksi laite hyödyntää useita erivärisiä ledejä (vihreä, keltainen ja punainen) syvemmältä ihosta tapahtuvan mittauksen mahdollistamiseksi eri aallonpituuksien avulla. Laitteen liikettä iholla tarkastelevien elektrodien voidaan myös luotettavasti tunnistaa onko laite kädessä vai ei, jolloin 24/7 syke- ja aktiivisuuden seuranta on huomattavasti tarkempaa.

Juoksutehon mittaus ranteesta - ei tarvetta ulkopuolisille antureille

Pyöräilyssä harjoittelun kuormittavuutta on jo pitkään seurattu tehon perusteella, mutta juoksussa tehonmittaus ei ole saavuttanut samanlaista suosiota mittaukseen tarvittavien erillisten kenkäanturien takia. Vantage V Black:ssä Polar toi markkinoille ensimmäisenä yrityksenä rannemittaukseen pohjautuvan juoksutehonmittauksen, jolloin myös juoksussa voidaan seurata todellista tehoon pohjautuvaa lihaskuormittavuutta.

Polarin juoksutehonmittaus nopeuteen, nopeuden muutokseen ja barometrista saatavaan kaltevuustietoon, joiden pohjalta voidaan laskea lihasten tuottama teho juoksun aikana.

Training Load Pro ja Recovery Pro -toiminnot rasituksen seurantaan

Polarin Training Load Pro -toiminto mahdollistaa harjoittelun rasittavuuden tarkastelun ei pelkästään sykekuorman osalta, vaan myös rasituksen tarkastelun mekaanisen lihaskuormituksen (juoksussa ja pyöräilyssä) ja subjektiivisen kokemuksen kautta. Näin mittari ottaa huomioon niin kehon sisäisen- kuin ulkoisenkin rasituksen. Lihaskuormituksen tarkastelusta on erityisesti hyötyä lyhytkestoisia intervalleja tai spurtteja sisältävässä harjoittelussa, jossa sykekuormaan perustuva kuormituksen seuranta ei ole vahvimmillaan. Mittari antaa käyttäjän valita haluamansa komponentit (sykekuorma, lihaskuormitus, subjektiivinen kokemus) harjoittelun kuormituksen seurantaan.

Recovery Pro -toiminto kertoo onko elimistö valmis harjoitteluun ja onko palautuminen edelleen kesken. Toiminto vaatii optimaaliseen toimintaan ortostaattisen testin tekemistä laitteella ja päivittäisten kysymysten vastaamista. Palaute on jaettu lyhytaikaiseen ja pitkän aikavälin ohjeistukseen:

 • Lyhyen aikavälin ohjeistus kertoo tämän päivän suosituksen harjoitteluksi, esimerkiksi “Harjoittele kevyesti tai lepää”
 • Pitkän aikavälin ohjeistus kertoo palautumisesta pitkällä aikavälillä esimerkiksi: “Lepäämällä tänään voit harjoitella entistä enemmän pitkällä aikavälillä”
 • Jos tarpeellista, laite varoittaa mahdollisesta yliharjoittelusta, harjoittelun ulkopuolisesta stressistä ja loukkaantumisen sekä kipeäksi tulon mahdollisuudesta.

Ekosysteemi - Polar Flow

Aina sykemittarin valitessasi valitset myös yrityksen ekosysteemin, johon kuuluvat erilaiset ohjelmat eri päätelaitteille. Polarin palvelun nimi on Flow, johon voit ladata harjoittelu-, aktiivisuus- ja nukkumistietosi, ja näin seurata edistymistäsi niin mobiilisovelluksessa kuin verkkopalvelussakin. Lisäksi palveluun kuuluu luonnollisesti sosiaaliset jako-ominaisuudet, joilla pystyt halutessasi jakamaan harjoituksesi ja reittisi somessa sekä muille palvelun käyttäjille.

Usein kysytyt kysymykset

Kenelle laite on tarkoitettu?

Vantage V Black on selkeästi suunniteltu huippu-urheilijoille ja hyvin aktiivisille harjoittelijoille, jotka haluavat mitata suoritustaan ja palautumistaan viimeisimmän kotimaisen teknologian avulla.

Miksi ostaa juuri Polar Vantage V Black?

Vantage V Black on hyvin kilpailussa kategoriassa, mutta sen hankintaa puoltavat erityisesti kilpailijoihin nähden edistyksellinen rannesykemittausteknologia ja juoksutehon mittaus, jota ei löydy vastaavista kilpailijoiden laitteista. Laite on myös kotimaista suunnittelua ja yritys perheomistuksessa. Ulkonäöltään laite on mielestämme myös hyvin tyylikäs.

Koska ennakkotilatut laitteet toimitetaan?

Ennakkotilatut laitteet toimitetaan marraskuussa.

Kuinka kauan laitteen akku kestää GPS päällä?

Polar ilmoittaa Vantage V Black laitteen akunkestoksi 35 tuntia täydellä GPS teholla. Laitteessa on myös aina päällä oleva kosketusnäyttö, joten lukemaa voidaan pitää erittäin hyvänä.

Mitä eroa laitteessa on vanhaan V800-mittariin?

Verrattuna vanhaan V800-malliin, Vantage V Black on pitkälti seuraavan sukupolven laite. Merkittävimpinä eroina ovat edistynyt rannesykkeen mittaus ja juoksuteho ranteesta, värillinen kosketusnäyttö, uudet harjoittelukuorman ja palautumisen seurannan toiminnot sekä yli tuplasti pidempi akunkesto. Jos edelleen käytät vanhaa V800-mallia, suosittelemme ehdottomasti harkitsemaan uuden Vantage V:n hankkimista!

 • Polar Precision Prime monianturiteknologia rannesykemittaukseen
 • Sisäänrakennettu GPS ja Barometri
 • Hyvin pitkä akunkesto: 35 tuntia täydellä GPS teholla jatkuvan sykemittauksen kanssa, viikko rannesykkeellä ilman GPS. Jopa 30 päivää pelkässä kellotilassa.
 • Juoksutehon mittaus ranteesta ensimmäisenä laitteena maailmassa
 • Sisäänrakennettu GPS ja Glonass takaavat tarkan reittimittauksen
 • Barometri
 • Paino 68g, leveys 46mm, paksuus 13mm
 • Runko ruostumatonta terästä
 • Aina päällä oleva kirkas 1.2 tuuman kosketusnäyttö, kolhuilta suojaava Gorilla-lasi.
 • Yli 130 eri urheilutilaa
 • Training Load Pro:n avulla harjoittelet aina oikealla intensiteetillä ja seuraat rasitustasoasi
 • Recovery Pro:n avulla seuraat palautumistasi ja tiedät onko elimistösi valmis harjoittelemaan
 • 24/7 sykkeen ja aktiivisuuden seuranta
 • Sleep Plus - unenlaadun seuranta ja palaute
 • Soveltuu uintiin ja sisältää valmiit mittaukset uintiin. Tunnistaa automaattisesti uintityylin.
 • Yhdistettävissä langattomasti Polar Flow-appiin, USB:llä tietokoneeseen.

Mitä jos laitteessani ilmenee vika?

Olemme saaneet Polarilta ohjeistuksen kellon resetointiin/nollaukseen, joka voi auttaa moniin vikoihin. Tässä ohjeet:

 1. Liittäkää kello USB-johdolla tietokoneeseen ja antakaa sen latautua hetken, että akussa on varmasti virtaa
 2. Painakaa start näppäintä pohjassa reilun 10 sekunnin ajan, jolloin kello käynnistyy uudelleen
 3. Asentakaa uusin ohjelmistopäivitys Polar Flowsync -ohjelmiston avulla, mikäli kello ei asenna sitä automaattisesti

Jollei vika korjaannu, voitte toimittaa laitteen suoraan Polarin keskushuoltoon, jossa hoidetaan kaikki takuukorjaukset. Saamamme tiedon mukaan Vantage-laitteiden huollot suoritetaan tällä hetkellä jonon ohi, joten käsittely on hyvinkin pikainen. Polar saa korjattua Vantage laitteet pääosin samana päivänä kun ne saapuvat huoltoon, viimeistään sitä seuraavana. Eli koko huoltoprosessi lähetyksineen kestää enintään 3-4 arkipäivää.

Voitte lähettää tuotteen huoltoon rekisteröimällä huoltopyynnön Polarin verkkosivuilla. Kaikki tarvittavat ohjeet löydätte täältä: http://www.polar.com/fi/tuki/huolto, sieltä löytyy kohta ”Huoltopyyntö”.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 31888
Brändi Polar
Ominaisuudet Askelmittari, Barometri, GPS (sisäänrakennettu), Kalorikulutus, Kosketusnäyttö, Rannesykemittaus
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, GPS-aika, Herätys, Päivyri
Lasi Gorilla Glass
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa, Musta
Rungon leveys 46 mm
Rannekkeen väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn 90069668

Pieni hetki