Polar Vantage V Black on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Polar Vantage V Black

499,00 € 369,00 € Säästät: 130,00 €

Hintahistoria

Tuotteen hintahistoria
Hinta nyt: 369.00 €
Normaalihinta: 499.00 €
Alin hinta 30 päivää ennen hinnanalennusta: 499.00 €
Poistunut valikoimasta
SKU
31888

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Polar Vantage V Black on Polarin uusi urheilukello GPS-multisport-laitteiden kärkikastiin. Vantage V korvaa vanhan V800 mittarin ja katkaisee vuosien odotuksen. Vantage V:n myötä Polar siirtyy onnistuneesti vanhasta kulmikkaasta muotoilusta tyylikkääseen pyöreään muotokieleen. Laitteen kehityksessä on keskitytty urheilijoille merkityksellisimpien ominaisuuksien hiomiseen entistä parempien sykemittaus- ja harjoittelutoimintojen muodossa tehden siitä täydellisen valinnan tosissaan treenaaville ja aktiiviurheilijoille. Laite on valmistettu premium-materiaaleista, ja siinä on päivänvalossa hyvin näkyvä kirkas kosketusnäyttö, jota suojaa kolhuja kestävä Gorilla-lasi. Kellon ranneke on koko M/L ja se sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta on välillä 155-210mm.

Laite tuo mukanaan kaksi merkittävää sykemittareissa ennennäkemätöntä ominaisuutta:

 • Paranneltu rannesykemittaus: Laitteessa on Polarin omaan tuotekehitykseen perustuva rannesykemittaus, johon on optisen mittauksen tarkkuuden parantamiseksi lisätty laitteen liikettä iholla tarkkailevat sensorit.
 • Juoksutehon mittaus ranteesta: Vantage V on markkinoiden ensimmäinen laite, joka mahdollistaa juoksutehon mittauksen ilman erillisiä sensoreita suoraan juoksijan ranteesta.

Lisäksi laitteesta löytyvät kaikki huippumittarilta oletettavat ominaisuudet:

 • Uudistunut rasituksen ja palautumisen kokonaisvaltainen seuranta Training Load Pro ja Recovery Pro -ominaisuuksien avulla
 • GPS, barometri ja laite tukee myös Galileo/QZSS-paikannusta.
 • Kirkas, aina päällä oleva kosketusnäyttö. Näytön valoisuuden taso säätyy ymäristön kirkkauden mukaan.
 • +130 urheilutilaa
 • Erittäin pitkä akunkesto: 35 tuntia parhaalla GPS:n tarkkuudella ja rannesykemittauksella. Viikko päivittäistä harjoittelukäyttöä 24/7 sykeseurannalla GPS pois päältä.
 • Polar Flow -palvelu mobiililaitteille ja verkossa

Polar Precision Prime - edistynyt rannesykemittaus

Rannesykemittaus on perinteisesti kärsinyt huomattavasti kellon liikkeistä ranteessa, jotka ovat aiheuttaneet häiriötä mittaukseen. Aiemmissa ratkaisuissa ongelmaa on lievennetty yhdistämällä ledien tuottama signaali 3D-kiihtyvyysanturiin, jonka avulla sydämen sykkeen aiheuttamat muutokset on pyritty erottamaan käden liikkeistä.

Polar on ratkaissut ongelman asentamalla 3D-kiihtyvyysanturin lisäksi neljä elektrodia laitteen pohjaan, jolloin laitteen liike iholla voidaan havainnoida ja erottaa varsinaisesta sykekäyrästä. Lisäksi laite hyödyntää useita erivärisiä ledejä (vihreä, keltainen ja punainen) syvemmältä ihosta tapahtuvan mittauksen mahdollistamiseksi eri aallonpituuksien avulla. Laitteen liikettä iholla tarkastelevien elektrodien voidaan myös luotettavasti tunnistaa onko laite kädessä vai ei, jolloin 24/7 syke- ja aktiivisuuden seuranta on huomattavasti tarkempaa.

Juoksutehon mittaus ranteesta - ei tarvetta ulkopuolisille antureille

Pyöräilyssä harjoittelun kuormittavuutta on jo pitkään seurattu tehon perusteella, mutta juoksussa tehonmittaus ei ole saavuttanut samanlaista suosiota mittaukseen tarvittavien erillisten kenkäanturien takia. Vantage V Black:ssä Polar toi markkinoille ensimmäisenä yrityksenä rannemittaukseen pohjautuvan juoksutehonmittauksen, jolloin myös juoksussa voidaan seurata todellista tehoon pohjautuvaa lihaskuormittavuutta. Kello ilmoittaa sinulle myös keskimääräisen ajan, juostun matkan ja tahdin.

Polarin juoksutehonmittaus nopeuteen, nopeuden muutokseen ja barometrista saatavaan kaltevuustietoon, joiden pohjalta voidaan laskea lihasten tuottama teho juoksun aikana.


Training Load Pro ja Recovery Pro -toiminnot rasituksen seurantaan

Polarin Training Load Pro -toiminto mahdollistaa harjoittelun rasittavuuden tarkastelun ei pelkästään sykekuorman osalta, vaan myös rasituksen tarkastelun mekaanisen lihaskuormituksen (juoksussa ja pyöräilyssä) ja subjektiivisen kokemuksen kautta. Näin mittari ottaa huomioon niin kehon sisäisen- kuin ulkoisenkin rasituksen. Lihaskuormituksen tarkastelusta on erityisesti hyötyä lyhytkestoisia intervalleja tai spurtteja sisältävässä harjoittelussa, jossa sykekuormaan perustuva kuormituksen seuranta ei ole vahvimmillaan. Mittari antaa käyttäjän valita haluamansa komponentit (sykekuorma, lihaskuormitus, subjektiivinen kokemus) harjoittelun kuormituksen seurantaan.

Recovery Pro -toiminto kertoo onko elimistö valmis harjoitteluun ja onko palautuminen edelleen kesken. Toiminto vaatii optimaaliseen toimintaan ortostaattisen testin tekemistä laitteella ja päivittäisten kysymysten vastaamista, sekä Polar H10 sykevyön. Palaute on jaettu lyhytaikaiseen ja pitkän aikavälin ohjeistukseen:

 • Lyhyen aikavälin ohjeistus kertoo tämän päivän suosituksen harjoitteluksi, esimerkiksi “Harjoittele kevyesti tai lepää”
 • Pitkän aikavälin ohjeistus kertoo palautumisesta pitkällä aikavälillä esimerkiksi: “Lepäämällä tänään voit harjoitella entistä enemmän pitkällä aikavälillä”
 • Jos tarpeellista, laite varoittaa mahdollisesta yliharjoittelusta, harjoittelun ulkopuolisesta stressistä ja loukkaantumisen sekä kipeäksi tulon mahdollisuudesta.

FitSpark™ -treeniopas, Kisavauhti ja Strava Live Segments® nyt myös Vantagessa!

Ohjelmistopäivityksen yhteydessä Polar Vantage -kelloista löytyy nyt uusia ominaisuuksia. FitSpark™ -treenioppaan avulla saat joka päivä valmiita treeniohjelmia suoraan kelloosi. FitSparkin suunnittelemat harjoitusohjelmat perustuvat puhtaasti kuntotasoosi, treenihistoriaasi sekä palautumis- ja valmiustasoosi (Nightly Recharge™). Saat päivittäin 2-4 erilaista treenivaihtoehtoa, joista yksi sopii sinulle parhaiten ja loput ovat vaihtoehtoisia treenejä. FitSparkista löytyy yhteen 19 erilaista harjoitusta, joiden joukosta sinulle valitaan päivittäin 2-4 erilaista treenivaihtoehtoa. Yksi näistä sopii sinulle parhaiten juuri tähän hetkeen ja loput näistä ovat vaihtoehtoisia treenejä. Valikoimasta löytyy treenejä kardio-, voima- ja huoltava-treenikategorioista.

Strava Live Segments® on saatavilla ainoastaan Vantage V- ja Vantage V Titan -laitteille. Strava Segmentit ovat eri reittien ennalta määritettyjä osuuksia, joilla voit kilpailla muita käyttäjiä vastaan esimerkiksi pyöräillen tai juosten. Segmentit on määritelty erikseen osoitteessa strava.com, ja kuka tahansa Stravan käyttäjä voi luoda niitä lisää. Saat Polar Vantage V -sykemittariin ilmoituksen lähestyessäsi Strava-suosikkisegmenttiäsi ja näet kellon näytöllä reaaliaikaista dataa suorittaessasi segmenttiä. Ei muuta kuin luomaan uusia osuuksia vaikkapa kavereiden kanssa ja testaamaan, kuka vetää kovimmat pohja-ajat!

Kisavauhti-ominaisuus auttaa sinua saavuttamaan tietyn tavoiteajan tietyllä matkalla. Voit määrittää Kisavauhtiin tavoiteajan esimerkiksi 45 minuuttia 10 kilometrin matkalle. Nyt voit seurata kellostasi, kuinka paljon olet joko edellä tai jäljessä asettamaasi tavoitetta. Laite näyttää myös, mikä on tavoitteen saavuttamisen edellyttämä tasainen vauhti ja nopeus.

UUTTA! Palaudu ja nuku hyvin

Hyvä uni on avain palautumiseen ja hyvinvointiin, ja monet kehon palautumistoiminnoista, kuten lihasten kasvu ja kudosten uusiutuminen, tapahtuvat suurimmaksi osaksi nukkuessa. Polar Sleep Plus Stages™ seuraa yösi kulkua unesi määrästä eri univaiheiden kestoon. Algoritmi on testattu unipolygrafialla, unen seurannan standardimenetelmällä, ja se tunnistaa kun nukahdat ja heräät. Näet tuloksesi suoraan kellostasi Sleep plus Stages-järjestelmän laskeman unituloksen avulla sekä Polar Flow-sovelluksessa. Tuloksen avulla pääset pureutumaan myös seikkoihin, joilla on mahdollinen negatiivinen vaikutus uneesi ja parantamaan untasi pitkällä aikavälillä. Samalla kun Polar Sleep Plus Stages™ seuraa unesi laatua, Nightly Recharge™ kertoo kuinka hyvin palaudut treenaamisen aiheuttamasta rasituksesta ja muista haasteista, joita kohtaat päivän aikana. Nightly Recharge perustuu kahteen tietoon: kuinka hyvin nukuit (unen tila) ja kuinka hyvin autonominen hermostosi rauhoittui unen ensimmäisten tuntien aikana (ANS-tila), jotka ovat yleisiä palautumisen mittareita. Tulos kertoo, oletko valmis uuteen treeniin ja milloin on syytä ottaa rauhallisemmin, ja kytkemällä Vantage-kellosi Polar Flow sovellukseen, saat tulokseesi perustuvia treeni- ja univinkkejä sekä ideoita energiatason säätelyyn.

Näe harjoittelutietosi ja jaa somessa

Polar Flow-palveluun voit ladata harjoittelu-, aktiivisuus- ja nukkumistietosi, ja näin seurata edistymistäsi niin mobiilisovelluksessa kuin verkkopalvelussakin. Lisäksi palveluun kuuluu luonnollisesti sosiaaliset jako-ominaisuudet, joilla pystyt halutessasi jakamaan harjoituksesi ja reittisi somessa sekä muille palvelun käyttäjille eri palveluissa kuten Stravassa tai TrainingPeaksissa.

Usein kysytyt kysymykset

Kenelle Polar Vantage M Black on tarkoitettu?

Polar Vantage V Black on selkeästi suunniteltu huippu-urheilijoille ja hyvin aktiivisille harjoittelijoille, jotka haluavat mitata suoritustaan ja palautumistaan viimeisimmän kotimaisen teknologian avulla.

Miksi ostaa juuri Polar Vantage V Black?

Vantage V Black on hyvin kilpailussa kategoriassa, mutta sen hankintaa puoltavat erityisesti kilpailijoihin nähden edistyksellinen rannesykemittausteknologia ja juoksutehon mittaus, jota ei löydy vastaavista kilpailijoiden laitteista. Laite on myös kotimaista suunnittelua ja yritys perheomistuksessa. Ulkonäöltään laite on mielestämme myös hyvin tyylikäs.

Kuinka kauan laitteen akku kestää GPS päällä?

Polar ilmoittaa Vantage V Black laitteen akunkestoksi 35 tuntia täydellä GPS teholla. Laitteessa on myös aina päällä oleva kosketusnäyttö, joten lukemaa voidaan pitää erittäin hyvänä.

Mitä eroa laitteessa on vanhaan V800-mittariin?

Verrattuna vanhaan V800-malliin, Vantage V Black on pitkälti seuraavan sukupolven laite. Merkittävimpinä eroina ovat edistynyt rannesykkeen mittaus ja juoksuteho ranteesta, värillinen kosketusnäyttö, uudet harjoittelukuorman ja palautumisen seurannan toiminnot sekä yli tuplasti pidempi akunkesto. Jos edelleen käytät vanhaa V800-mallia, suosittelemme ehdottomasti harkitsemaan uuden Vantage V:n hankkimista!

Polar-laitteet eivät ole yhteensopivia Huawei-älypuhelinten kanssa. Puhelin, sekä laite saattavat toimia yhdessä, mutta voivat vaatia säännöllistä Bluetooth-vianetsintää.

 • Polar Precision Prime monianturiteknologia rannesykemittaukseen
 • Hyvin pitkä akunkesto: 35 tuntia täydellä GPS teholla jatkuvan sykemittauksen kanssa, viikko rannesykkeellä ilman GPS:ää, ja jopa 30 päivää pelkässä kellotilassa.
 • Juoksutehon mittaus ranteesta ensimmäisenä laitteena maailmassa
 • Juoksusensorin manuaalinen kalibrointi
 • Sisäänrakennettu GPS ja Glonass takaavat tarkan reittimittauksen. Tukee myös Galileo/QZSS-paikannusta.
 • Barometri
 • Paino 68 g, halkaisija 46 mm, paksuus 13 mm
 • Runko ruostumatonta terästä
 • Aina päällä oleva kirkas 1.2 tuuman kosketusnäyttö, kolhuilta suojaava Gorilla-lasi
 • Yli 130 eri urheilutilaa
 • Training Load Pro:n avulla harjoittelet aina oikealla intensiteetillä ja seuraat rasitustasoasi
 • Recovery Pro:n avulla seuraat palautumistasi ja tiedät onko elimistösi valmis harjoittelemaan
 • Nightly Recharge™-palautumisen mittaus
 • Serene™- ohjatut hengitysharjoitukset
 • Sleep Plus stages- unenlaadun seuranta ja palaute
 • 24/7 aktiivisuuden ja sykkeen seuranta, ja erillinen ilmoitus kun olet ollut paikallasi liian kauan
 • Zone lock: sykealueen määrittely ja lukitus harjoituksen tueksi
 • Soveltuu uintiin ja sisältää valmiit mittaukset uintiin. Tunnistaa automaattisesti uintityylin
 • Yhdistettävissä langattomasti Polar Flow-appiin, USB:llä tietokoneeseen

Mitä jos laitteessani ilmenee vika?

Olemme saaneet Polarilta ohjeistuksen kellon resetointiin/nollaukseen, joka voi auttaa moniin vikoihin. Tässä ohjeet:

 1. Liitä kello USB-johdolla tietokoneeseen ja anna sen latautua hetken, että akussa on varmasti virtaa
 2. Paina start-näppäintä pohjassa reilun kymmenen (10) sekunnin ajan, jolloin kello käynnistyy uudelleen
 3. Asentakaa uusin ohjelmistopäivitys Polar Flowsync -ohjelmiston avulla, mikäli kello ei asenna sitä automaattisesti

Jollei vika korjaannu, laitteen voi toimittaa suoraan Polarin keskushuoltoon, jossa hoidetaan kaikki takuukorjaukset. Saamamme tiedon mukaan Vantage-laitteiden huollot suoritetaan tällä hetkellä jonon ohi, joten käsittely on hyvinkin pikainen. Polar saa korjattua Vantage-laitteet pääosin samana päivänä kun ne saapuvat huoltoon, viimeistään sitä seuraavana. Eli koko huoltoprosessi lähetyksineen kestää enintään 3-4 arkipäivää.

Voitte lähettää tuotteen huoltoon rekisteröimällä huoltopyynnön Polarin verkkosivuilla. Kaikki tarvittavat ohjeet löydätte täältä: https://www.polar.com/fi/tuki/huolto, valitse kohta ”Huoltopyyntö”.

Lisätietoja
SKU 31888
Brändi Polar
Rungon leveys 46 mm
Lasi Gorilla Glass
Ranneke Kumi / Silikoni
Rungon väri Hopea/harmaa, Musta
Rannekkeen väri Musta
Vesitiiviys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi, Ruostumaton teräs
Takuu 2 vuotta
mpn 90069668

2022 Keskisen Kello Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.