Romantiikka 6kpl Hopeisia Ruokalusikoita

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan ruokalusikat ovat valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Settiin kuuluu 6kpl ruokalusikoita, joiden pituus on 18 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15099

;
1 036,00 €
-20%

Romantiikka 6kpl Hopeisia Ruokalusikoita

Romantiikka 6kpl Hopeisia Ruokalusikoita

Tuotekoodi: 15099

Romantiikka 6kpl Hopeisia Ruokalusikoita 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

1 296,00 €

1 036,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Romantiikka sarjan ruokalusikat ovat valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Settiin kuuluu 6kpl ruokalusikoita, joiden pituus on 18 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään.  Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 15099
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki